• Default Alternative Text
  Ledige pladser på udvalgte datoer

  IGSS Grundlæggende operatørkursus

  Er du slutbruger, super-brugeroperatør, ny systemdesignere eller medarbejder i en SCADA afdeling? Så er her muligheden for at lære at betjene et IGSS-anlæg.

  Læs mere
 • Default Alternative Text

  SmartStruxure Solution for virksomheder

  Læs mere
 • Default Alternative Text

  Sammensæt dit eget kursusprogram

  Læs mere
  • Uddannelsescenter Opgrader dine kompetencer

   Få fuldt udbytte af dine produkter og løsninger fra Schneider Electric

   Tag på kursus, og styrk dine kompetencer i brugen af løsninger og produkter

   Vælg kategori nedenfor og find lige netop det kursus, du søger efter.

   Default Alternative Text
  • Succeshistorier Uddannelse af Kuwait Oil Company

   Kuwait Oil Company, en nøglespiller i olie- & gassegmentet, rekvirerede vores kompetence management program for at forøge sit teams færdighedsniveau. Ambitionen er at sætte skub i medarbejderes karriereudviklingsprogrammer for at kunne undervise fremtidens ledelse. Det stærke partnerskab og den stærke tiltro udvist af Kuwait Oil Company beviser, at vores kompetence management program passer inden for specifikke behov. Efter 18 ugers kundetilpassede uddannelsessessioner leverede Kuwait Oil Company midlerne til at matche sit mål: junior teamets installationskompetencer forøgedes, hvilket løftede sikkerhed og sikring. Alt sammen takket være den kontinuerlige og endelig evaluering.

   Oil refinery at night, oil and gas.

   Elektrisk distribution

   Omdan viden til driftssikker strøm.
   Download kataloget

   Fordele

   • Standard alternativ tekst Øjeblikkeligt afkast af investering Effektiv uddannelse kan måles medarbejdernes operationelle indsats. Vores kurser gør deltagerne i stand til at bruge deres nyligt opnåede viden og færdigheder med det samme.
   • Ikon for uddannelse Kursusledere som gør forskellen Vores kursusledere er eksperter på deres felter. De ved, hvordan de skal lære fra sig, og deres ekspertise er kompletteret med solid erfaring fra felten.