• Default Alternative Text
  Automatiser, opgrader og udvid

  Ledningsnet modernisering

  • Minera SGrid Det intelligente svar på spændingsudsving

   Minera SGrid er en reguleret distributionstransformer, som hjælper distributionsnetværket med at eliminere risici for spændingsudsving. Det er en innovativ løsning baseret på afprøvet teknologi og kompatibel med centrale moderne reguleringer. Se, hvordan Minera SGrid forbedrer netværkskvaliteten for eksisterende eller nye fordelingsstationer.

  • Større sikkerhedsfordele

   Opdag, hvordan et kraftværk i USA implementerede en omkostningseffektiv løsning, for at sikre et sikkert arbejdsmiljø for sine medarbejdere, samtidig med at driftssikkerheden blev forøget.

   Læs mere
   Night view of an Industrial landscape, Heat station and the river, Industrial production.
  • Sparer energi i Smart Grid

   Nye regulationer tvinger el-distributører til at styrke effektiviteten i alle deres net. Dette dokument tilbyder en strategi, til at udnytte værktøjer til Smart Grid, som vil hjælpe med at opfylde og overgå de effektivitetsmål, regulationerne har.

   Læs mere
   High Voltage Power Lines at dusk, electric power distribution, smart grid.
   Default Alternative Text

   Udfordringer

   Ledningsnet modernisering håndterer udfordringer såsom driftssikkerhed og netværkssikkerhed, for en aldrende infrastruktur samt fleksibiliteten med hensyn til at rumme en voksende tilstedeværelse af Decentraliserede Energi Ressourcer (DER) tilsluttet ledningsnettet.
   New York City set fra luften, smart by om natten.

   Ledningsnet moderniserings-løsninger

   Hvorfor arbejde med Schneider Electric?

   • Distributionsikon Stol på sikker drift Vi hjælper jer med hele tiden at kunne garantere sikker, vedvarende kvalitetsstrøm til jeres kunder.
   • Standard alternativ tekst Tilpas infrastrukturen til nye udfordringer Tag kontrol over ny netværkskompleksitet Vi hjælper kraftværker med at forenkle og balancere udbuds- og efterspørgselsligningen.