• Default Alternative Text

    Traditionelt datacenter

    Løsninger til datacentre med over 1 MW kapacitet.

    • Kølige løsninger på et køligt sted Schneider Electric har installeret det første EcoBreeze-system på det amerikanske kontinent! Se, hvordan det nye flagskib indenfor colocation faciliteter fra Cogeco Data Services i Barrie, Ontario, bruger vores udstyr, til at holde deres udstyr køligt.
    • Ud over det digitale hospital Mercy Health er en banebrydende sundhedspleje-organisation, som har været partnere med os, i forhold til alle deres datacenter-behov, i de sidste seks år. Samarbejdet med Schneider Electric satte Mercy i stand til, at ændre deres forretningsmodel fra et hospital understøttet af et datacenter, til et datacenter, som understøtter hospitaler.
    • Partnere med henblik på succes Datacentret ved University of Texas i Austin indeholder en supercomputer, som er beregnet til at løse problemer i Texas-format. Så der var ikke bare brug for førsteklasses udstyr, men førende ekspertise. Det er årsagen til, at TACC indfangede det rådgivende ingeniørfirma HMG & Associates, den lokale distributørpartner SWMCO og den globale specialist i energistyring og automation: Schneider Electric