• Electric utility substation at sunrise, electric power distribution, electric utilities.
  Økonomiske transformer-løsninger med effektiv ydeevne og uovertrufne kapaciteter.

  MV transformere

  Økonomiske transformer-løsninger med effektiv ydeevne og uovertrufne kapaciteter.

  Mand inspicerer metalslanger, mineralopberedning

  Udfordringer

  I takt med at energiomkostningerne stiger, stiger behovet for transformere med høj energioptimering og tilgængelighed. Regulatorisk pres er med til at skubbe udviklingen, hen imod mere miljøvenligt udstyr, hvilket, gør, at beregningen af den samlede omkostning ved ejerskabet bliver vital.
  • Løsninger

   Vi producerer oliefyldte distributiontr, tør-transformere, transformere med Amorfkerneteknologi, specialfremstillede transformere og smarte transformere, for at kunne opfylde forskellige kundekrav.
  • Værditilbud

   Under hensyntagen til de seneste globale standarder, tilbyder vi avancerede transformere, som er yderst kompakte og alligevel fleksible i designet. De er egnede til indendørs og udendørs applikationer med meget lave tab.
  • Differentiation

   Med mere end 50 års erfaring og en stor industriel, global platform sikrer Schneider Electrics alsidighed og fleksibilitet, at I modtager en transformer, som opfylder jeres behov.
  Solnedgang bag distributionsstation

  Opdag vores transformertilbud

  Total omkostning ved ejerskab (TCO) kalkulationen er en nøgle til at inddrage driftsomkostninger, når der købes en ny transformer og i endnu højere grad, når to forskellige løsninger skal sammenlignes. TCO inkluderer købs-, drifts- og vedligeholdelsesomkostninger. Som global specialist i energistyring vil Schneider Electric understøtte jer, ved at levere en fuldt kompatibel transformer, med et attraktivt TCO.