• Default Alternative Text

  Titanium - Løsning til smart målings-infrastruktur

  light shining through a bundle of fiberoptic cables

  Udfordringer

  Kraftværker står over for øget operationel kompleksitet og pres for at bruge eksisterende kilder til ledningsnet-information. De er nødt til at maksimere deres viden om alle netværksniveauer. Avancerede målingsinfrastrukturer (AMI'er) giver dem evnen til af få og analysere målerdata fra nettets slutpunkter. Dette sætter kraftværker i stand til at køre innovative programmer til efterspørgselsstyring og engagere kunder i en mere effektiv brug af elektricitet.

   

  En komplet, integreret løsning

  Titanium en komplet integreret virksomhedsløsning
  • Løsninger

   Titanium er et komplet sæt af avancerede målingsløsninger, specifikt designet til at opfylde alle målingskrav, som et kraftværk kan have brug for:

   • Udnyttelse:  Planlæg, og følg op for at minimere lager under udførelse, optimere arbejdsstyrken og garantere succesrig udnyttelse
   • Vedligeholdelse:  Værktøjer til smarte analyser og ticketing-teknologi kapaciteter med interface til styringssystemer til arbejdsordrer.
   • Drift:  Avancerede ad-hoc værktøjer til at indsamle smarte målingsinformationer på pålidelig, planlagt basis og til fjernbetjening for således at forbedre cash-to-meter processen.
  • Nøglekendsgerninger

   De mest avancerede tjenester: Analyse af eksisterende målingsprocesser til at rumme nye teknologier, opfølgning af infrastruktur-udnyttelse og daglig drift og vedligeholdelse til at garantere leveringen af kritisk målingsinformation.

   De mest avancerede værktøjer: Støtter modtagelsen af smarte målingstjenester, får mest muligt ud af de aktuelle informationsteknologier med henblik på at levere et sæt avancerede værktøjer, som garanterer pålidelig AMI-udnyttelse og drift, som omfatter smarte driftsmålings-teknologier i blot én løsning.
  • Primære fordele

   De nyeste teknologier: Ved brug af de mest avancerede IT-teknologier leveres en fuldstændig, cloud-baseret arkitektur, som nemt kan udvides fra hundrede af tusinder til mere end 13 millioner enheder.

   Cybersikkerhed: Følger de mest krævende principper for cybersikkerhed, hvorefter beskyttelse af privatlivet er en nøglefaktor, og krypterer hver eneste information, inklusive måleaflæsninger, sikkerhedsadgangskoder og certifikater.

   Pålidelig drift: Ydeevne i henhold til de højeste og mest krævende tjenesteniveau-aftaler for levering af målingsinformation. Det perfekte match mellem de mest avancerede og pålidelige drifts- og informationsteknologier.

  Fordele

  • tekniker ser på en smart måleropsætning

   Effektiv lancering. Planlæg, og følg op på jeres AMI ibrugtagning for at realisere jeres planlægning, samtidig med at I minimerer jeres behov for lager under udførelse.

  • en computerskærm viser smart målingssoftware

   Effektiv drift. Hold smart målings-infrastruktur kørende ved at detektere underpræsterende enheder og fikse disse med det integrerede OTRS.

  • en el-måler til smart måling

   Målings-agnostisk platform. Understøt forskellige målingsteknologier i det samme driftsmiljø.

  • tekniker med bærbar computer ved et kraftværk

   Effektive tjenester. Levér målings-tjenester i henhold til forretningslogik og behov til de højeste præstationsrater.