• Engineer with digital tablet standing in front of solar panels, energy management.

  Løsninger til solenergi

  Solenergi-facilitet

  Udfordringer

  I det nye solcellemarked, hvor leverandører kommer og går, er kunder nødt til at kunne regne med en pålidelig partner til deres solcelleinstallationer; særlig i forhold til den mest kritiske del - den elektriske konverteringskæde.
  • Løsninger

   Schneider Electric tilbyder en komplet løsning til solenergi konverteringskæden, herunder elektrisk distribution, overvågning og teknisk support.
  • Fordele

   En partner du kan stole på, leverer de bedste integrerede løsninger og yder førsteklasses teknisk support over hele verden. Vores produkter er designet og bygget efter de højeste standarder og er specielt udviklet til at opfylde de krav, jeres installation stiller.
  • Forskellen

   Med mere end 178 års global førerposition på teknologiområdet for strøm- og el-distribution, har vi et komplet udvalg af solcelleløsninger til enhver installationsstørrelse.
  Solcellepanel foran byens skyline

  PV Kraftværk Løsning

  Vi tilbyder komplette teknologiske kratværksløsninger til både centraliserede og decentraliserede installationer, hvilket inkluderer PV integration og tilslutning, strømkonvertering, distribution, overvågning og teknisk support.