• Default Alternative Text
  Opdag, hvordan vi innoverer med henblik på fremtiden

  Udforsk intelligente byer

  • Carson City, Nevada, USA

   For at nå sine mål skabte medarbejderne i Forvaltningen for Offentlige arbejder i Carson City en infrastruktur centreret omkring medarbejdernes kapaciteter og den bedst tilgængelige smart-city-teknologi fra Schneider Electric.

   Læs historien
   Two men looking at laptop computer in a network data center, energy management software, energy efficiency.
  • Boston, Massachusetts, USA

   Til støtte for Grenovate Boston initiativet planlægger byen at reducere energiforbruget med 80% ved 2050 gennem effektiviseringer og adfærdsændring samt ved at frembringe synlighed over hele byens energiforbrug.

   Få mere at vide
   server racks in a server room, big data analytics
  • Bremen, Tyskland

   Byen Bremen standardiserer baseret på Wonderware-software med henblik på centraliseret kontrol over sine mange kommunale ejendomme. Fordele inkluderer formindsket energiforbrug og forbedrede kommunikations- og rapporteringssystemer.

   Få mere at vide
   Default Alternative Text
  • GreenLys, Frankrig

   Greenlys udviklingsprojektet for smart-grid, som inkluderer byerne Lyon og Grenoble, tjener som den eksperimentelle platform for innovative løsninger, fra energiproduktion til forbrug.

   Standard alternativ tekst

   Hver by er unik

   Der er ingen enkelt vej, som fører hen imod at blive en »intelligent« by. Planlæggere har brug for løsninger, som håndterer deres byers specifikke mål. En infrastruktur, som forbedres dynamisk, giver byer mulighed for at udvikle deres unikke agendaer, samtidig med at de fokuserer på økonomisk vækst.
   Standard alternativ tekst

   Få mere at vide om smart city-bevægelsen