• software industrial, man touching screen that is showcasing data drawings
  Intelligente integrationsløsninger og services til byer

  City-wide Management

  • Carson City, Nevada, USA

   For at nå sine mål skabte medarbejderne i Forvaltningen for Offentlige arbejder i Carson City en infrastruktur centreret omkring medarbejdernes kapaciteter og den bedst tilgængelige smart-city-teknologi fra Schneider Electric.

  • Boston, Massachusetts, USA

   Til støtte for Grenovate Boston initiativet planlægger byen at reducere energiforbruget med 80% ved 2050 gennem effektiviseringer og adfærdsændring samt ved at frembringe synlighed over hele byens energiforbrug.

   Få mere at vide
   Data Centers
   Standard alternativ tekst

   Udfordringer

   Driftsekspertise skal kombineres med informationsstyring i real tid for at forbedre urbane systemers effektivitet. Integrationen er et essentielt skridt mod det at blive »intelligent«.
   Luftfoto af Chicago Universitet, intelligent bygning.

   Vores City-wide Management løsninger

   Hvorfor arbejde med Schneider Electric?

   • Standard alternativ tekst Vi leverer intelligent integration Integration af drift og informationer optimerer yderligere den samlede by-effektivitet. Ved at etablere forbindelser mellem systemerne skabes de værktøjer, som er nødvendige for byer for at forbedre effektiviteten.
   • Standard alternativ tekst Komplekse løsninger på byers problemer. Vores teknologi løser nutidens umiddelbare udfordringer og mest presserende problemstillinger i byens grundlæggende elementer, gennem energi, vand og det bebyggede miljø.