• Default Alternative Text

  Løsninger til maskinstyring

  Vores energioptimerende, intelligente og brugertilpassede løsninger til maskinstyring giver mulighed for enestående driftsmæssige resultater i din branche. Få mere at vide om innovativ maskinautomation og styringssystemer til din applikation.

  • Din partner i motion control

   Schneider Electric er din partner i motion control i din maskinapplikation. Vi tilbyder komplette løsninger til motion control, inklusive tilpasning, teknik og support.

  • Italien: Minipack-Torre

   Minipack-Torre bruger allerede NEXT-controllerne i deres pakkemaskiner.

  • Tyskland: Alpha Laser

   Alpha Laser har valgt en Schneider Electric-styring til en omkostningseffektiv maskine til laserskæring

   Gør din maskine klar til fremtiden.

   Udfordringer

   For at bevare konkurrenceevnen er du nødt til at gå videre end de traditionelle strategier og udvikle innovative og energieffektive maskindesigns, der reducerer udviklingstiden og sænker produktionsomkostningerne. Nye teknologier og udviklingen i den menneskelige adfærd kræver maskiner, der løbende tilpasser sig deres driftsmiljøer.
   Schneider Electric-teknikere diskuterer industriproduktion og automation

   Løsninger til maskiner og udstyr

   Vi støtter dit arbejde med energieffektivitet, design af styreanordninger, tilbud og specifikationer

   Hvorfor arbejde med os?

   • Ikon for intelligent strøm- og motorstyring Byg morgendagens maskiner Fremtidens maskiner er mere intelligente, sikre og grønne. De er mere forbundne, fleksible og effektive. Med brug af intelligente produkter giver de mulighed for forebyggende vedligeholdelse, nemt samarbejde og lavere TCO (Total Cost of Ownership)
   • Graf op ikon Gør din forretning fremtidssikker Automationsløsningen MachineStruxure hjælper dig med at bygge mere intelligente maskiner og udstyr hurtigere, så din forretning bliver mere effektiv, lønsom og bæredygtig.