• Default Alternative Text

  Ét Schneider Electric, ét nummer: 88 30 20 00

 • Default Alternative Text

  Kontakt support

  Ét Schneider Electric, ét nummer: 88 30 20 00

  Schneider Electric er en stor organisation med mere end 1000 ansatte i Danmark. Fælles for hele Schneider Electric er vores første prioritet - vores kunder. Derfor arbejder vi altid på at forbedre kundeoplevelsen, så vi bedst muligt kan imødekomme vores kunders behov.


  Som led i den gode kundeoplevelse, ønsker vi at forbedre den personlige kundekontakt med Schneider Electrics medarbejdere.
  Derfor har vi pr. 21. juni indført et nyt, enkelt og professionelt telefonsystem, som sikrer, at du nemt kommer i telefonisk kontakt med rette vedkommende, når du ringer ind på tlf. 88 30 20 00.


  Vi har dedikeret et professionelt telefonteam til at sikre dig en optimal oplevelse, når du ringer til os. Telefonteamet sørger for at omstille dig til rette vedkommende hurtigst muligt.


  Teamet er på telefonen inden for vores åbningstider:
  Mandag-torsdag: kl. 8-16
  Fredag: kl. 8-15.30


  Kontakt os på tlf. 88 30 20 00.


  Vi gør opmærksom på at Kundesupport har åbent indtil kl. 15:00 fredag. Har du ved nødsituationer uden for åbningstiden brug for teknisk support kan du også ringe på tlf. 88 30 20 00 og blive viderestillet til vores servicetelefon.

  Alle vores supportere er optaget i øjeblikket
  Default Alternative Text

  Kontakt os

  Indtast dine oplysninger herunder, så kan vores kundeservice besvare din forespørgsel.
  * obligatorisk

  Standard alternativ tekst

  Vil du hellere tale med os?