• Se hvordan mySchneider-appen fungerer Få et hurtigt overblik over de vigtigste funktioner i appen

Registrer dig i appen og få adgang til endnu flere nyttige funktioner, der kan hjælpe dig i din hverdag.

schneider-gruppe-app

Vi forbedrer løbende vores kundeservice-app

Om mySchneider-appen

Prøv vores mySchneider-app - en app med skræddersyet service, selvbetjening døgnet rundt og nem adgang til ekspertsupport og information. Download appen og registrer dig for at få adgang til service, support og meget mere.

mySchneider-appen er udviklet til iOS™- og Android™-enheder. Den er lige nu tilgængelig på 20 sprog, og der kommer hele tiden flere til - ligesom vi løbende tilføjer nye skræddersyede funktioner.