• 24/7 Self-Service Schneider Electric

24/7 selvbetjening

schneider-playstore
    Med mySchneider-appen er informationen altid tilgængelig

Den helt nye mySchneider-app giver øjeblikkelig adgang til opdateret teknisk indhold, herunder ofte stillede spørgsmål (FAQ'er), produktdokumentation, miljøinformation med Green Premium miljømærket, offentlige priser og tekniske kurser.

• Søg

Søg efter produktnavne eller referencer. Det er nemmere end nogensinde med vores automatiske udfyldningsfunktion!
    • Find

Få svar på alle dine spørgsmål ved at søge efter emnerelaterede, ofte stillede spørgsmål (FAQ'er).
    • Scan

Brug QR-koder og stregkoder for nem adgang til produktinformation.
    • Bliv grøn

Green Premium-adgang til RoHS og REACh-erklæringer, PEP-profiler og bortskaffelsesinstruktioner.
    • Gennemse

Få adgang til Schneider Electrics katalog på din enhed for at se alle vores tilbud.
    • Lær

Vælg mellem over 1.000 kurser i alt fra sikkerhed, forebyggelse af risici og elektriske grundbegreber til drift og vedligeholdelse.