• Contact Schneider Electric

Kontakt os

contact-se
    mySchneider-appen er din direkte linje til support og eksperthjælp.

Få nem kontakt med eksperter, find svar på dine spørgsmål, eller få hjælp ved enten at ringe til os eller oprette en supportsag.

• Standard alternativ tekst Send et spørgsmål Brug app'en indbyggede kontaktformularen til at bede om hjælp. Tjek din kontaktstatus med myCorner.* *I udvalgte lande
    • Standard alternativ tekst Ring til os Ring til dit lokale supportcenter med ét tryk. Opkaldsmenu* og praktisk "Ring tilbage"-funktion* sætter dig i kontakt med den rigtige ekspert.* *I udvalgte lande