• Schneider Electric customer service

Skræddersyet service

Registrer dig i mySchneider-appen og få adgang til endnu flere funktioner.

schneider-app-store
    Konfigurer mySchneider-appen, den perfekte arbejdspartner

Tilmeld dig i mySchneider-appen, og få push-notifikationer og opdateringer om de produkter og services, som du bruger mest.

Download de dokumenter, du har brug for, og lad mySchneider anbefale andre apps, der kan gøre alle dine opgaver nemmere og mere produktive.

• Produktregistrering

To nemme måder til at registrere dine produkter, følge dine installerede produkter og modtage opdateringer:
      • Brug den indbyggede QR-kodescanner
      • Registrer med serienummer.
    • myCorner

Hav alt, hvad du har brug for, på ét sted
      Find straks vigtig information, og opret favoritlister for:
      • Produkter
      • Dokumentation
      • FAQ'er
      • Aktiver og meddelelser.
    • Push-notifikationer

Modtag information, der er relevant for din arbejdsprofil
      Få meddelelser i realtid baseret på dine interesser, herunder teknisk dokumentation, seneste produktnyheder, løsning af sager og meget mere.
    • App-anbefaling

Få flere nyttige apps til din opgave*
      Lad mySchneider foreslå andre Schneider Electric-apps til at gøre enhver opgave nemmere og mere produktiv.

* I udvalgte lande.
    • myOrders

Følg ordrestatus, og tjek pris og tilgængelighed**
      • Track ordrer og leveringer
      • Vis produktpris og information om leveringstid.

**Funktionerne er kun tilgængelige for registrerede forhandlere