• Default Alternative Text

Hjælpeværktøjer

Konfiguratorer, beregnere og andre hjæpeværktøjer

Som en del af vores indsats for at give vores kunder en god service har Schneider Electric udviklet en række konfiguratorer, beregnere og andre værktøjer. Brug dem på din pc, mobil eller tablet.
    • SE Calc SE Calc'en er projekteringsværktøjet til dine datainstallationer. Beregn stumper og kabellængder, generer styklister og få et overblik over den samlede løsning inkl. priser.
    • Ventilberegner Med ventilberegneren kan du dimensionere og beregne ventiler nemt og hurtigt. Du får forslag til ventiler og produkter samt specifikationer mens du er på farten.
    • Lysdæmper/LED-guide Lysdæmper/LED-guiden hjælper dig med at sammensætte lysdæmper og lyskilde så din installation fungerer - uanset om du har en lysdæmper og skal finde en matchende lyskilde eller omvendt.
    • Electrical Installation Guide - WIKI-EIG Electrical Installation Guide kan nu downloades som pdf og findes også på nettet som en WIKI-side. Der finder du al information fra den trykte udgave, og du kan nemt kan fremsøge oplysninger og også kommentere eller tilføje dine egne oplysninger.
    • Erstat udgåede produkter Brug Product Substitution Tool når du har brug for at finde en erstatning for et udgået produkt. Du kan også uploade en liste med varenumre for at tjekke flere produkter samtidig.
    • Valgguide til motorstartere Med TeSys Motor Starters Global får du hurtigt overblik over motorstartere. Baseret på IEC standarder. Findes på 5 sprog.
    • Valgguide til målere Vores Meter Selector app hjælper dig til at vælge den rigtige måler til din løsning.
    • Power Factor Correction beregner Power Factor Correction app'en kan hjælpe dig med at reducere energiforbruget, mindske dit CO2 udslip og udvide din kapacitet.

Produktkatalog

Brug produktkataloget til at finde produktgrupper og produkter, vare- og EAN-numre, billeder og meget mere.
    Gå til produktkataloget