Select your country/region in the menu or by clicking on the world map *
Country Selector Alternate Image
 
    
    
    

   Aquis

    
    

   Få et effektivt overblik over dit forsyningsnet og driften

   Aquis er et hydraulisk modelleringsværktøj, som simulerer bl.a. hastighed og tryk i dit forsyningsnet. I modsætning til andre værktøjer anvender Aquis realtidsdata til at analysere og følge den aktuelle situation. Det sætter operatøren i stand til at træffe bedre og klogere beslutninger samt optimere produktionen og forbedre bundlinjen.

   Aquis kan let integreres med en hvilken som helst åben applikation og understøttes af vores omfattende viden og erfaring indenfor optimering af vandforsyninger.

   Hvordan virker det?

   Med den intuitive brugerflade er det muligt at se data for tryk- og flowforhold for et givet tidspunkt. Det gælder såvel historiske som nutidige data, samt fremtidige prognoser.

   Aquis-modellen henter realtidsdata fra SRO-systemet, og dette kan kombineres med data fra vejrprognoser eller forbrugsprognoser. På den måde kan det fremtidige forbrug forudsiges i detaljer, selv i perioder med skiftende eller ekstreme forhold.

   Bedre service

   Operatøren kan pege på et hvilket som helst punkt i netværket for at se f.eks. trykforhold, og kan således besvare kundeforespørgsler med det samme. Der kan desuden defineres alarmer som udløses automatisk.

   Ligesom GPS-navigation til biler kan Aquis øjeblikkeligt informere om aktuelle og fremtidige udfordringer i netværket, uanset hvilken vej du vælger.

    
    
    
    
    
    
    

   Læs mere om Aquis

   Hent inspiration i vores kundecases
    
    
    
    
    
    
    
     
    
   Vil du vide mere

   Vil du vide mere 

   Schneider Electric A/S

   Lautrupvang 1
   2750 Ballerup

   Tlf: +45 8830 20000

   Åbningstider :
   Mandag - torsdag kl. 08.00-16.00
   Fredag kl. 08.00-15.00