Velkommen til Schneider Electrics website

Velkommen til vores website

Du kan vælge et andet land for at se tilgængelige produkter, eller du kan gå til vores globale website for at se virksomhedsoplysninger.

Vælg et andet land eller område

  • Default Alternative Text

   Mangfoldighed og inklusion

   Mangfoldighed er vores kulturarv og vores fremtid. Vær en del af det.

   Hos Schneider Electric er mangfoldighed en integreret del af vores historie, kultur og identitet. Inklusion er den måde, vi behandler og opfatter forskelle. Vi ønsker at skabe en åben kultur, hvor alle former for mangfoldighed ses som en reel værdi for virksomheden.
   • Ledelse

    Sådan fremmer Schneider Electric mangfoldighed og inklusion i virksomheden

   • Initiativer

    Alt om initiativer, der er udviklet af globale og lokale teams til at fremme en mangfoldig og inkluderende kultur, ligestilling, kvindenetværk, ledelsesprogrammer og fora

   • Standard alternativ tekst Jean-Pascal Tricoire deltog i FN's Women’s HeForShe IMPACT-pressekonference i Davos for at præsentere HeForShes første ligestillingsrapport.
   • Default Alternative Text Schneider Electric leaders continue their mobilization for gender equality
   • Standard alternativ tekst Jean-Pascal Tricoire, direktør i Schneider Electric, modtog en pris for sit dokumenterede engagement i fremme af kvinders ligestilling.
   • Women Entrepreneurship Program

    Brazil Women Entrepreneurship Program achieved great impact on Women Economic Empowerment - United Nations Women as a pilot initiative in entrepreneurial activities. The program objects to train both men and women in the hinterlands of Bahia, in Basics in Electricity and Off-Grid Photovoltaic Systems, with a gender lens, and aims to engage women of the community in entrepreneurial activities related to electricity and energy.

   • Proud to have one of our employees as an Olympic Torch bearer

    Henry Gurgel from Schneider Electric Brazil - a member of the Brazil Paralympic weight-lifting team - led the Olympic Torch through Ceara state.

   • HeForShe IMPACT 10X10X10, Davos 2016

    HeForShe IMPACT 10X10X10 præsenterede en ligestillingsrapport på Davos i januar 2016. Ti af verdens førende virksomheder har offentliggjort nye tal om kønsdiversitet i arbejdsstyrken i FN's HeForShe-ligestillingsrapport.

   • Vi er alle unikke

    Vi ønsker at skabe en åben kultur, hvor alle former for mangfoldighed ses som en reel værdi for virksomheden.

   • FN's hovedkvarter i New York

    Jean-Pascal Tricoire, direktør i Schneider Electric, modtog en af de fem prestigefyldte priser for sit dokumenterede engagement i og implementering af politikker, der avancerer og styrker kvinders muligheder på arbejdspladsen, markeder og i lokalsamfundet.

    • #HeForShe Vores forpligtelse til at støtte den globale solidaritetsbevægelse

     Siden vi blev en af 10 virksomhedsmestre i IMPACT 10X10X10, har mange af vores mandlige medarbejdere tilsluttet sig det inspirerende initiativ med masser af energi og ægte engagement.

     HeForShe Mobilization brochure (pdf, 932 KB)
     Default Alternative Text
    • Vi støtter ligestilling

     I løbet af det seneste år har vi støttet og indført politikker, der fremmer og styrker kvinder på arbejdspladsen. Vi ændrer adfærden i virksomheden ved at sætte ligestilling øverst på dagsordenen og gøre mangfoldighed til en vores vigtigste forretnings- og medarbejderstrategier.

     Supporting Gender Equality brochure (pdf, 1 MB)
     Default Alternative Text
    • Toplederes forpligtelser

     En af de største udfordringer vi har for at blive en virksomhed med balance mellem kønnene, er vores kultur.
     En ændring af kulturen starter oppefra.

     Top Leaders Commitment brochure (pdf, 1,3 MB)
     Business colleagues looking at blueprint
    • Styrkelse af kvinder

     Ved at behandle alle vores kvindelige medarbejdere med respekt og værdighed skaber og fremmer vi et støttende og forstående miljø, hvor alle medarbejdere har mulighed for at nå deres maksimale potentiale i virksomheden uanset køn og andre forskelle.

     Women empowerment brochure (pdf, 1,2 MB)
     Default Alternative Text
    • Brochure Få mere at vide om mangfoldighed og inklusion hos Schneider Electric

     Vores principper om mangfoldighed og inklusion beskriver, hvordan vores forpligtelser gælder for Schneider Electric og angiver, hvordan de skal håndteres og implementeres i hele virksomheden.

     Diversity & Inclusion brochure (pdf, 888 KB)
     Default Alternative Text
    • Whitepaper Hvordan bedre ligestilling i globale virksomheder kan styrke forretningen

     Mange globale virksomheder kæmper for at tilpasse sig nye tendenser såsom økonomisk ustabilitet og skiftende livsstil. Forskning har vist, at mangel på nye idéer og modstand mod alternative fremgangsmåder er den primære årsag til stagnation i erhvervslivet i dag. Endvidere viser forskningen, at stor ulighed mellem kønnene på top- og mellemniveauet i globale virksomheder fører til mangel på kreativitet, når det gælder problemløsning. Dette whitepaper beskriver, hvordan en større balance mellem kønnene medfører øget vækst og bedre idéskabelse.

     How Greater Gender Balance in Global Corporations Can Drive Business Whitepaper (pdf, 668 KB)
     Default Alternative Text