Teknisk FAQ

Stil et spørgsmål

Hvor mange LK IHC Wireless komponenter kan jeg forbinde sammen?

LK IHC Wireless kan bruges både som stand-alone og sammen med en LK IHC Controller.

Stand-alone: Som stand-alone installation kan man sammenkoble 32 enheder. Der linkes et tryk til en lampe, 'låses' to trykknapper til de enkelte lamper.
Én knap til at tænde og skrue op for lysniveauet og én knap til at dæmpe og slukke.
Et scenarie bruger kun én knap og sætter en eller flere lamper på et bestemt lysniveau. F.eks. kan du lave en 'Tænd alt' eller en 'Sluk alt' funktion med hele 32 LK IHC Wireless komponenter.

LK IHC Controller: En Controller kan håndtere 64 enheder. Bruges LK IHC Wireless sammen med en LK IHC Controller, kan alle knapper bruges til det man ønsker.
En knap kan have flere funktioner alt efter trykkets længde. Alle Wireless lysdæmpere melder tilbage til Controlleren, hvor mange procent de lyser med.
En enhed kan f.eks. være et batteritryk med 2, 4 eller 6 knapper, en fjernbetjening med 8 knapper, en lysdæmper, et relæ eller en kombi enhed med både et 4-tryk og en dimmer/relæ i samme enhed.
Et scenarie svarer til de memoryfunktioner der er på den fortråedede dimmer f.eks. LK UNI Dimmer 400 IHC/SA, men i stedet for kun at have 2 memoryniveauer, kan du oprette op til 32 scenarier.
Hjalp dette dig?
Hvad kan vi gøre for at forbedre informationen?