Velkommen til Schneider Electrics website

Velkommen til vores website

Du kan vælge et andet land for at se tilgængelige produkter, eller du kan gå til vores globale website for at se virksomhedsoplysninger.

Vælg et andet land eller område

  • A man using his computer in his smart home. Energy education from anywhere for efficiency everywhere.

   Systemintegratorer - Machine Alliance

   Machine Alliance Partner

   Vores Machine Alliance Partnere er eksperter i maskiner og automationsløsninger - fra plan til færdig maskine. Som Machine Alliance Partner har du erfaring med alle aspekter af Schneider Electrics MachineStruxure-platform, som bl.a. omfatter PLC'ere, servosystemer, frekvensomformere, HMI-paneler og software.

   CS Electric
   CS Electric leverer rådgivning, programmering og komplette løsninger til alle former for elektrisk automation. Med en specialafdeling for marineløsninger er CS Electric også en globalt anerkendt leverandør af elektrisk automation, motorstyringer og ventilation til skibe. CS Electric har solid erfaring med produkter og løsninger fra Schneider Electric, og som Machine Alliance Partner råder CS Electric over et dedikeret team af specialister med særlig træning i alle aspekter af Schneider Electrics automationsplatform, MachineStruxure.
    
   CS Electric A/S
   Esbjerg
   75134509
   info@cselectric.dk
   www.cselectric.dk
    
    
   DamGaard Automatik A/S
   DamGaard Automatik leverer programmering og styringer til alle former for industriel automation. DamGaard Automatik kan også indgå som rådgiver i design- og udviklingsfasen, og som totalleverandør af færdige maskiner i samarbejde med partnere. Mange års erfaring og særlig træning som Schneider Electric Machine Alliance Partner gør, at DamGaard Automatik har stærke kompetencer i alle facetter af automation baseret på Schneider Electrics hardware og software til effektive løsninger.
    
   DamGaard Automatik A/S
   Aabybro
   96441030
   info@damgaard-automatik.dk
   www.damgaard-automatik.dk 
    
    
   Elkas Automation
   Elkas Automation er specialist i procesanlæg og automationsløsninger, fra teknisk specifikation og udvikling til design og programmering af den færdige løsning. Elkas Automation har eksisteret siden 1989 og har en række af Danmarks førende virksomheder på kundelisten. Som Schneider Electric Machine Alliance Partner kan Elkas Automation tilbyde komplette automationsløsninger helt eller delvist baseret på Schneider Electrics platform MachineStruxure, som binder hardware og software til automation sammen i en, samlet løsning.
    
   Elkas Automation A/S
   Herlev
   70229001
   mj@elkas.dk
   www.elkasautomation.dk
    
    
   Innotek A/S
   Innotek er specialiseret i proceshåndtering med særligt fokus på temperaturregulering i køle- og varmeanlæg. Innoteks særlige kompetencer omfatter bl.a. styring af ventiler, pumper og kompressorer samt optimering af varmepumper. Innotek har brugt produkter og løsninger fra Schneider Electric i en årrække og har dyb indsigt i produktsortimentet. Som Machine Alliance Partner har Innotek adgang til markedets mest omfattende support samt den nyeste, opdaterede hardware og software fra Schneider Electric.
    
   Innotek A/S
   Kolding
   70202343
   innotek@innotek.dk
   www.innotek.dk