Velkommen til Schneider Electrics website

Velkommen til vores website

Du kan vælge et andet land for at se tilgængelige produkter, eller du kan gå til vores globale website for at se virksomhedsoplysninger.

Vælg et andet land eller område

  • Default Alternative Text

   En af verdens mest energieffektive arenaer

   At skabe det ultimative underholdningsmiljø, som samtidig er en af verdens mest automatiserede og energibesparende arenaer, er en dristig idé. T-Mobile Arena er en LEED Gold-certificeret bygning og har opnået en energibesparelse på 18 % i løbet af en 12-måneders periode.

   Se nu
  • Default Alternative Text

   Hotelluksus og EFFEKTIVITET

   Det er fremsynet at reducere energiforbruget og samtidig imødekomme den stigende efterspørgsel på hoteller i Kina. Marriott får luksus og EFFEKTIVITET til at fungere sammen med Schneider EcoStruxure™ Building, hvilket giver gæsterne en oplevelse i verdensklasse og samtidig opnås der en energibesparelse på 10 % til 15 %.

   Se nu
  • Default Alternative Text

   Effektive og forbundne bygninger

   Med voksende befolkningstal i byerne og øget brug af elektricitet er behovet for mere innovation i bygninger større end nogensinde. Få den interaktive historie om hvordan Schneider Electric bruger disruptive teknologier til at skabe morgendagens bygninger.

  • Default Alternative Text

   Intelligente bygningssystemer

   Den intelligente bygning er her. Opdag EcoStruxure Building og det nyeste inden for bygningsautomatik og innovation i styringssystemer, som gør dine bygninger mere energieffektive, bæredygtige og brugervenlige - uanset størrelse.

   Se store bygningerSe små og mellemstore bygninger
  • Default Alternative Text

   Building Energy Management

   Vi er stolte over, at Schneider Electric endnu en gang er nummer 1 i rapporten Navigant Research Leaderboard Report for Building Energy Management Systems.

   Læs mere

   EcoStruxure™ Building

   EcoStruxure™ Building skaber værdi i  din  bygning med klassens bedste effektivitet, fra design over integration til idriftsættelse. Sammen med vores Asset and Energy Performance Services gør vi din bygning effektiv i hele dens levetid og sikrer produktivitet og komfort for alle brugere.
   Standard alternativ tekst

   EcoXpert Partner Program

   Vores partnere kan udnytte deres vækstpotentiale med løsninger til intelligent styring af bygninger ved at blive en del af EcoXpert™ Partner Programmet. Hent brochuren

   Fakta om EcoStruxure Building

   • 75% Af en bygnings livscyklusomkostninger er driftsudgifter
   • 50% Opnå op til 50 % energieffektivitet ved hjælp af aktiv styring af bygningens rum
   • 30% Spar op til 30 % på energiomkostningerne med EcoStruxure Building
   Standard alternativ tekst
   • Standard alternativ tekst
    EcoXpert™ Partner Program Vores mission er at skabe vækst og danne grundlaget for succes for vores EcoXpert-partnere. Sammen leverer vi førsteklasses services og løsninger til vores kunder. Opdag EcoXpert
   • Standard alternativ tekst
    Bygningssystemer Den intelligente bygning er her. Det nyeste inden for bygningsautomatik og -styring, der gør dine bygninger mere energieffektive, bæredygtige og brugervenlige – uanset størrelse. Få mere at vide
   • Standard alternativ tekst
    Hoteller Innovative løsninger, som giver lavere omkostninger og bæredygtig værdi i alle aspekter af hoteldrift: Fra bestyrelseslokaler til hotelværelser og alt ind imellem - med Innovation At Every Level. Se hvordan
   • Standard alternativ tekst
    Hospitaler Sikkerhed, pålidelighed, komfort og styrket økonomi på hospitalet - fra skadestuen til direktionsgangen. Udret mere med innovation på alle niveauer. Få mere at vide
   • Standard alternativ tekst
    Bank og finans Banker og finansielle virksomheder over hele verden udnytter EcoStruxure Building til at opnå bæredygtig vækst, håndtere driftsmæssige risici og få succes i deres digitale omstilling. Få mere at vide
   • Standard alternativ tekst
    IoT til bygninger Innovative løsninger til miljøer, hvor brugerne føler sig godt tilpas, sikre og forbundne. Se hvordan

   Vores kundehistorier

   • Marriot International

    Verdens største hotelkæde bygger bæredygtige hoteller på Kinas hurtigt voksende hotelmarked.

   • Hilton Garden Inn Dubai Mall of the Emirates

    International hotelkæde får mere effektivitet, bedre gæsteoplevelser og Innovation At Every Level med Schneider Electric.

   • Moorfields Eye Hospital

    Moorfields Eye Hospital øger effektiviteten og patientsikkerheden med EcoStruxure™

   • Deloitte

    Oplev innovationen bag verdens mest bæredygtige kontorbygning.

   • Innovation Summit World Tour

    Oplev vores Innovation Summits, og lær at trives i en verden i hastig forandring. Mød os på den næste Innovation Summit i Paris, 5.-6. april, mens vi gør os klar til at være drivkraften bag den digitale økonomi.

    Vær med i den digitale revolution!
    Default Alternative Text