Velkommen til Schneider Electrics website

Velkommen til vores website

Du kan vælge et andet land for at se tilgængelige produkter, eller du kan gå til vores globale website for at se virksomhedsoplysninger.

Vælg et andet land eller område

  • Default Alternative Text

   Stabile data er en forudsætning for at være DIGITAL

   Det er fremsynet at levere sikre cloud-tjenester fra et datacenter med et af verdens største lagringstætheder. Med Schneider EcoStruxure™ sikrer Telefónicas Alcalás datacenter stabile tjenester, der kan holde trit med kundernes stigende DIGITALE liv, mens de samtidig behandler svimlende 14 kW pr. rack.

   Se nu
  • Default Alternative Text

   FORBUNDET uanset vejret

   Det er fremsynet, at 4000 elever kan være FORBUNDET til undervisning i verdensklasse, uanset vejret. Med Schneider EcoStruxure™ IT sikrer Bainbridge Island skoledistrikt forbindelse i sine skoler, så eleverne kan få undervisning, uanset vejret.

   Se videoen
  • Default Alternative Text

   Skab balance mellem risici ved modernisering af datacentre

   Det er ikke nemt at modernisere datacentre Succesfuld modernisering kræver det rette mix af cloud, colocation og on-premise aktiver, og dine valg kan have stor betydning for din business performance.

   Klik her for at tilgå rapporten
  • Default Alternative Text

   Din gode idé

   Se det for dig: Du får en god idé, og pludselig er den global.
   Er dit datacenter klar til din gode idé?

   Se video

   EcoStruxure™ IT

   I en forbundet verden er det nu mere vigtigt end nogensinde at beskytte kritiske informationer og data. Få sikkerhed for, at dit datacenters fysiske infrastruktur hurtigt kan tilpasses fremtidens efterspørgsel fra både fra vækst og IoT - i skyen og på "the edge" - uden nogensinde at gå på kompromis med tilgængeligheden eller driftseffektiviteten.
   Standard alternativ tekst

   Se EcoStruxure for Data Center

   Find ud af, hvordan forvandling af data fra forbundne enheder til brugbare oplysninger gør dit datacenter mere fleksibelt, effektivt og kraftfuldt. Få adgang til webinaret

   Fakta om EcoStruxure for Data Center

   • 30% Stigning i anvendelse af infrastruktur
   • 30% Færre falske alarmer
   • 60 % Hurtigere at implementere
   Standard alternativ tekst
   • Datacentre og netværkssystemer

    Vi er den førende udbyder af fysiske infrastrukturløsninger til hele datacenteret og i hele dets levetid.

    Få mere at vide
    Two men looking at laptop computer in a network data center, energy management software, energy efficiency.
   • Standard alternativ tekst
    Cloud- og serviceudbydere Digitaliseringen vokser i stadigt højere tempo. Vores løsninger hjælper teleselskaber, cloud-udbydere og colocation-udbydere med at gå fremtiden sikkert i møde. Få mere at vide
   • Medarbejder i bankfilial
    Bank og finans Vi hjælper kunder inden for bank og finans med at opnå bæredygtig vækst, håndtere operationelle risici og få succes i deres digitale omstilling. Få mere at vide

   Vores kundehistorier - EcoStruxure™ IT

   • Animal Logic

    Kom bag kulisserne for at se, hvordan vores hurtigt implementerede, præfabrikerede datacenter hjælper animations- og visuel effekt-studiet, som står bag LEGO Filmen, The Matrix og Den Store Gatsby.

   • Bainbridge Island-skoledistrikt

    EcoStruxure™ sikrer sammenhængende uddannelse i et fantastisk læringsmiljø. Skaber sammenhæng på skolen med synlighed i realtid over hele netværket.

   • Telefónica

    Med EcoStruxure™ IT behandler Telefónicas Alcalás datacenter svimlende 14 kW pr. rack og leverer samtidig en stabil service. Lær, hvordan Telefónica øgede kapaciteten og forbedrede deres omkostningseffektivitet.

   • Internap

    Colocationsudbyderen Internap sætter tempoet ved at kombinere vores modulopbyggede og udvidelige produkter til sikring af stabil edge computing-vækst med en dedikeret infrastrukturløsning til datacentre.

   • Innovation Summit World Tour

    Oplev vores Innovation Summits, og bliv klar på en verden med konstante forandringer. Mød os på den næste Innovation Summit i Paris, 5.-6. april.

    Vær en del af den digitale revolution!
    Default Alternative Text