Velkommen til Schneider Electrics website

Velkommen til vores website

Du kan vælge et andet land for at se tilgængelige produkter, eller du kan gå til vores globale website for at se virksomhedsoplysninger.

Vælg et andet land eller område

  • Default Alternative Text

   FORBINDELSE uanset vejret

   Det er fremsynet, at 4000 elever kan være FORBUNDET til verdensklasse undervisning , uanset vejret. Med Schneider EcoStruxure™ IT sikrer Bainbridge Island skoledistrikt forbindelse i sine skoler, så eleverne lærer noget uanset vejret.

   Se nu
  • Default Alternative Text

   DIGITAL filmmagi

   Det er fremsynet at skabe prisvindende effekter uden for Hollywood. Schneider installerede et fikst og færdigt datacenter på mindre end fem måneder for Animal Logic, som nu kan lave DIGITAL filmmagi med Schneider EcoStruxure™ IT.

   Se nu
  • Default Alternative Text

   Your next big idea

   Picture this: you get a great idea and it suddenly goes global.
   Is your data center ready for your next big idea?

   Watch video
  • Network servers racks with skyline

   Skab balance mellem risici ved modernisering af datacentre

   Det er ikke nemt at modernisere datacentre Succesfuld modernisering kræver det rette mix af cloud, colocation og on-premise aktiver, og dine valg kan have stor betydning for din forretnings præstationer.

   EcoStruxure™ IT

   I en forbundet verden er det nu mere vigtigt end nogensinde at beskytte kritiske informationer og data. Få sikkerhed for, at dit datacenters fysiske infrastruktur hurtigt kan tilpasses fremtidens efterspørgsel fra både fra vækst og IoT - i skyen og på "the edge" - uden nogensinde at gå på kompromis med tilgængeligheden eller driftseffektiviteten.
   Standard alternativ tekst
   • Datacentre Fleksibilitet på "the edge"

    Store virksomheders brug af cloud computing vokser hurtigt. Forstå hvilket niveau af redundans, du har brug for i den fysiske IT-infrastruktur.

   • Ready for take off

    See how one idea can become a viral phenomenon with the right data center solutions.

    • Datacentre og netværkssystemer

     Den førende leverandør af løsninger til fysisk infrastruktur i hele datacentret, i hele dets livscyklus.

     Få mere at vide
     Two men looking at laptop computer in a network data center, energy management software, energy efficiency.
     • Standard alternativ tekst
      Cloud- og serviceudbydere Digitaliseringen vokser i stadigt højere tempo. Vores løsninger hjælper teleselskaber, cloud-udbydere og colocation-udbydere med at gå fremtiden sikkert i møde. Få mere at vide
     • Medarbejder i bankfilial
      Bank og finans Vi hjælper kunder inden for bank og finans med at opnå bæredygtig vækst, håndtere operationelle risici og få succes i deres digitale omstilling. Få mere at vide

     Cloud computing: Derfor skal vi genoverveje redundans og holdbarhed på "the edge"

     Store virksomheders brug af cloud computing vokser hurtigt Større afhængighed af cloud-baserede applikationer gør, at virksomheder må genoverveje niveauet af redundans i deres udstyr til fysiske infrastruktur (køl, strøm og netværk), som de stadig har on-premise på "the edge".
     Download white paper

     EcoStruxure™ succeshistorier