Velkommen til Schneider Electrics website

Velkommen til vores website

Du kan vælge et andet land for at se tilgængelige produkter, eller du kan gå til vores globale website for at se virksomhedsoplysninger.

Vælg et andet land eller område

  • Default Alternative Text

   2050: CO2-neutral FREMTID

   Det er fremsynet at arbejde henimod en CO2-neutral FREMTID. Endnu mere når ren energi til millioner af mennesker er lig med en opgradering af et aldrende nationalt net. Enel sørger for, at det lykkes med hjælp fra Schneider EcoStruxure™ Grid.

   Se nu
  • Default Alternative Text

   STABIL på trods af storm

   Det er fremsynet at sikre elektriciteten til 1,5 mio. husstande gennem selv de mest voldsomme storme. SA Power Networks anvender Schneider EcoStruxure™ Grid til at få STABIL overvågning og administration af deres omfattende netværk og hjælper indbyggerne i Sydaustralien sikkert gennem ekstreme vejrforhold.

   Se video

   EcoStruxure™ Grid

   EcoStruxure Grid øger effektiviteten og skaber bæredygtige net. Fra lokal produktion og integration ved "the grid edge" til at bygge bro mellem udbud og efterspørgsel.
   Standard alternativ tekst

   Slip det digitale net fri

   Modernisering og digitalisering af nettet er en vækstmulighed for forsyningsselskaber. Det øger stabiliteten, tilfører bæredygtighed, forbedrer effektiviteten og sikkerheden samt giver højere ydeevne. Læs blogindlægget

   Energifakta og tendenser

   • 75 milliarder IoT-forbundne enheder i 2025
   • 58% stigning i global energiefterspørgsel i 2040
   • 72% prisfald på solenergi siden 2009
   Standard alternativ tekst
   • Den nye verden af energi Forsyningsselskaber er nødt til at forny sig og udvikle sig i den nye verden af energi, drevet af CO2-reduktion, decentralisering og digitalisering.
   • Energiens fremtid er her nu Digitalisering, decentralisering og afkarbonisering ændrer den måde, vi genererer, transporterer, distribuerer og bruger elektricitet på. Mere fra vores Chief Strategy Officer, Emmanuel Lagarrigues interview med Bloomberg: "Future of Energy Summit."
   • Smart grids hjælper med at udnytte det fulde potentiale
    EcoStruxure for Electric Utilities Intelligente forsyningsselskaber skal bevæge sig hen imod intelligente netværk, nye forretningsmodeller og ny kundeservice for at opnå mere end blot at sælge energi. Se hvordan
   • Varmekraft, højspændingsledninger og en smuk solnedgang
    Digital transformerstation Vores nye løsning kombinerer interoperabilitet, cybersikkerhed og tilslutningsmuligheder og udnytter IoT til at gøre dit liv nemmere og indsamle oplysninger i realtid fra marken til virksomhedsniveau for at administrere enheder. Få mere at vide

   Se EcoStruxure™ Grid kundehistorier

   • Innovation Summit World Tour

    Oplev vores Innovation Summits, og lær at trives i en verden i hastig forandring. Mød os på den næste Innovation Summit i Paris, 5.-6. april, mens vi gør os klar til at være drivkraften bag den digitale økonomi.

    Vær med i den digitale revolution!
    Default Alternative Text