Velkommen til Schneider Electrics website

Velkommen til vores website

Du kan vælge et andet land for at se tilgængelige produkter, eller du kan gå til vores globale website for at se virksomhedsoplysninger.

Vælg et andet land eller område

  • Default Alternative Text

   Vi driver INNOVATION

   Og vi gør det på alle niveauer med EcoStruxure™. Opdag, hvordan Schneider Electric fører fremsynede idéer ud i livet med et INNOVATIVT udvalg af IoT-understøttede, forbundne produkter, Edge Control og Apps, Analytics & Services.

  • Default Alternative Text

   2020: Ambition om NUL SPILD

   Det er fremsynet at sigte efter NUL SPILD i produktionen inden 2020. Med Schneider EcoStruxure™ udnytter Whirlpool Corporation data og support fra eksperter til at drive og opnå deres strategi for bæredygtighed.

   Se nu
  • Default Alternative Text

   2050: CO2-neutral FREMTID

   Det er fremsynet at arbejde henimod en CO2-neutral FREMTID. Endnu mere når ren energi til millioner af mennesker er lig med en opgradering af et aldrende nationalt net. Enel sørger for, at det lykkes med hjælp fra Schneider EcoStruxure™ Grid.

   Se nu Opdag EcoStruxure

   EcoStruxure™: Innovation At Every Level

   EcoStruxure er vores åbne, IoT-kompatible systemarkitektur og platform EcoStruxure leverer mere værdi i form af bedre sikkerhed, pålidelighed, bæredygtighed og konnektivitet. EcoStruxure drager fordel af fremskridtene inden for IoT, sensorer, mobilitet, cloud, analytics og cybersikkerhed og leverer Innovation at Every Level. Det inkluderer Connected Products, Edge Control og Apps, Analytics & Services. EcoStruxure er rullet ud i flere end 450.000 installationer, med hjælp fra 9.000 systemintegratorer, og forbinder mere end 1 milliard enheder.
   Default Alternative Text
   Standard alternativ tekst

   Opdag EcoStruxure™

   Et enkelt, åbent IoT-system, som lader dig konkurrere i dagens digitale verden. EcoStruxure™ sætter nye standarder. Få mere værdi i din forretning nu med bedre sikkerhed, pålidelighed, bæredygtighed og konnektivitet. Download nu
   Standard alternativ tekst
   Schneider Electric spurgte flere end 2.500 beslutningstagere i virksomheder over hele verden om deres syn på succes med IoT, fremtiden for IoT og hvordan man får værdi af IoT med det samme.   Hør hvad de siger
   • Den nye verden af energi i 3D+E Mere elektrisk


    2X
    hurtigere vækst i behovet for elektricitet sammenlignet med behovet for energi i 2040

    Få mere at vide
    Default Alternative Text
   • Effektive og forbundne bygninger

    Behovet for innovation i bygninger er større end nogensinde. Schneider Electric bruger disruptive teknologier til at skabe morgendagens bygninger.

    Se historien
    Aerial view of a smart city at night, smart buildings.
   • Automation forandrer industrien

    Schneider Electric hjælper industrier med at udnytte potentialet i Industrial Internet of Things for at forbedre produktivitet og styring - og skabe mere værdi.

    Se historien
    Default Alternative Text
   • Et nyt energiparadigme

    Måden vi producerer og forbruger energi på har ændret sig fundamentalt. Lær hvordan Schneider Electric udnytter nye teknologier til at omdefinere distribution af strøm med denne interaktive guide.

    Opdag en ny tidsalder med IoT
    Default Alternative Text

    Skab nye muligheder med aktiv energistrying

    Nedsæt energiforbruget og miljøpåvirkningen og få besparelser både nu og på langt sigt, samtidig med at du får konkurrencefordele i markedet.
    Download e-bogen

    EcoStruxure™ - succeshistorier