Velkommen til Schneider Electrics website

Velkommen til vores website

Du kan vælge et andet land for at se tilgængelige produkter, eller du kan gå til vores globale website for at se virksomhedsoplysninger.

Vælg et andet land eller område

  • Default Alternative Text

   Vi driver INNOVATION

   Og vi gør det på alle niveauer med EcoStruxure™. Opdag, hvordan Schneider Electric fører fremsynede idéer ud i livet med et INNOVATIVT udvalg af IoT-understøttede, forbundne produkter, Edge Control og Apps, Analytics & Services.

   Se nu
  • Default Alternative Text

   2020: Ambition om NUL SPILD

   Det er fremsynet at sigte efter NUL SPILD i produktionen inden 2020. Med Schneider EcoStruxure™ benytter Whirlpool Corporation data og support fra eksperter til at drive og opnå deres strategi for bæredygtighed.

   Se videoen
  • Default Alternative Text

   Innovation Summit World Tour

   I Digital Economy er dristige idéer og innovation en nødvendighed for at forblive konkurrencedygtige. Schneider Electrics Innovation Summits handler om, hvordan du kan blive klar til Digital Economy.

   Få mere at vide

   EcoStruxure™: IoT-enabled architecture and platform

   EcoStruxure er Schneider Electrics IoT-baserede, plug-and-play, åbne, interoperable arkitektur og platform til boliger, bygninger, datacentre, infrastruktur og industrier.

   EcoStruxure leverer innovation på alle niveauer fra forbundne produkter til Edge Control og apps, analyser og tjenester inden for seks ekspertområder – strøm, IT, bygninger, maskiner, anlæg og net – og sikrer øget værdi, når det kommer til sikkerhed, stabilitet, operationel effektivitet, bæredygtighed og tilslutningsmuligheder for vores kunder.

   Vores kundehistorier

   • ArcelorMittal

    ArcelorMittal forbedrer stålkvaliteten og gør produktionen mere miljøvenlig med Schneider EcoStruxure™ Plant, der kører døgnet rundt, året rundt.

   • Hilton garden Inn Dubai Mall of the Emirates

    Det største Hilton Garden Inn udenfor USA er nu et af Hiltons mest effektive og bæredygtige hoteller.

   • SA Power Networks

    Det er fremsynet at sikre elektriciteten til 1,5 mio. husstande gennem selv de mest voldsomme storme.

   • Telefónica

    Med Schneider EcoStruxure™ IT behandler Telefónicas Alcalás datacenter 14 kW pr. rack og sikrer samtidig stabile tjenester.

   Se | IoT: Powering the Digital Economy Series

   IoT redefinerer, hvordan virksomheder og forbrugere interagerer. Vi er vidner til en hidtil uset adgang til innovative teknologier, stigende kundeforventninger og bjerge af data. Ingen branche går fri. Denne eksklusive CNBC-serie, der er sponsoreret af Schneider Electric, udforsker de tendenser og teknologier, der danner rammen for overgangen til en digital økonomi.
   • Innovation Summit World Tour

    Oplev vores Innovation Summits, og bliv klar til en verden i konstant forandring. Mød os på den næste Innovation Summit i Paris, 5.-6. april.

    Vær en del af den digitale revolution!
    Default Alternative Text

   Fakta om EcoStruxure

   • 21.000 Systemintegratorer og partnere i ét økosystem
   • 1,5 millioner Administrerede enheder
   • Over 40 Kommercialiserede digitale tjenester
   Standard alternativ tekst

   Opdag EcoStruxure™

   Et enkelt, åbent IoT-system, som lader dig konkurrere i dagens digitale verden. EcoStruxure™ sætter nye standarder. Oplev den forbedrede værdi, der opnås ved at bruge Internet of Things til sikkerhed, stabilitet, effektivitet, bæredygtighed og tilslutningsmuligheder i din virksomhed. Download nu
   Standard alternativ tekst