Velkommen til Schneider Electrics website

Velkommen til vores website

Du kan vælge et andet land for at se tilgængelige produkter, eller du kan gå til vores globale website for at se virksomhedsoplysninger.

Vælg et andet land eller område

  • Default Alternative Text

   Velkommen til EcoStruxure™ Power

   IoT-forbundne løsninger, som er klar til at forbedre alle aspekter af dit strømfordelingssystem. Tag styringen med data i realtid og intelligent analyse til prædiktiv vedligeholdelse.

  • Default Alternative Text

   Livsreddende STABILITET

   Det er fremsynet at bygge et topmoderne, bæredygtigt børnehospital. Nemours børnehospital sikrer, at nødgeneratorer genopretter livreddende strømforsyning på 10 sekunder eller mindre, så læger og sygeplejersker har en ren, uafbrudt og STABIL strømforsyning med Schneider EcoStruxure™ Power.

   Se nu
  • Default Alternative Text

   Omdefinering af fremtiden

   Med åbent integreret drift og analyse i realtid og forhøjede niveauer af cybersikkerhed, udnytter EcoStruxure Power de nye muligheder, der skabes med intelligente enheder og digitalisering, for at levere forbedret pålidelighed, sikkerhed, effektivitet, bæredygtighed og tilslutningsmuligheder.

   Se videoen Se e-bogen

   EcoStruxure™ Power

   EcoStruxure Power leverer sikker, lettilgængelig og energieffektive elforsyningssystemer til bygninger med lav- og mellemspænding. Vores IoT-baserede strømstyringsløsninger forbedrer tilslutningsmulighederne, sikrer driftsstabilitet i realtid og leverer intelligente analyser, der giver ro og overblik samt betydelige økonomiske fordele for virksomheder i alle størrelser og på alle modenhedsniveauer.
   Standard alternativ tekst

   På vej mod den digitale fremtid ... i dag

   Uanset om du designer, bygger, driver eller servicerer bygninger eller vigtige faciliteter, kan du i vores gratis e-guide se fire måder at håndtere nutidens nye elforsyningsmodel på. Få mere at vide

   Fakta om EcoStruxure Power

   • Op til 15 % Reduktion i vedligeholdelsesomkostningerne
   • Op til 10 % Lavere energiforbrug
   • Op til 15 % Lavere projektomkostninger
   Standard alternativ tekst
   • Dit elektriske system vil gerne sige noget Giv det en stemme med EcoStruxure Power. Hold øje med forsyningen, forudse behov, identificer problemer og fjernstyr aktiver med Smart Panels-løsningen Få mere at vide om Smart Panels
   • Standard alternativ tekst
    Lås op for din virksomheds vækstpotentiale EcoXpert er en prisbelønnet inden for partner programmer, der giver partnere mulighed for at udvikle deres virksomhed ved at blive en betroet del af vores EcoStruxure™-arkitektur og -platform. Få mere at vide om vores EcoXpert Partner Program
   • Standard alternativ tekst
    Systemer til Power og Grid Maksimer oppetiden og effektiviteten i dine net med innovative løsninger til styring Få mere at vide
   • Standard alternativ tekst
    Strømstyring Få bedre tilgængelighed og stabilitet, og spar samtidig på driften og omkostningerne med strømovervågning og -styring. Få mere at vide

   EcoStruxure til din forretning

   Optimer dit energiforbrug, bevar et sundt og produktivt miljø, opdater ældre faciliteter og opret forbindelse til dine integrerede løsninger, hvor som helst og når som helst
   Få mere at vide

   Vores kundehistorier – EcoStruxure Power

   • Nemours Children’s Hospital

    Se, hvordan Schneider Electric arbejder bag kulisserne for at levere en ren og kontinuerlig strømkilde til Nemours Children’s Hospital.

   • Geneve Lufthavn

    Modernisering af en lufthavns elforsyning – fra parkering til afrejse – uden forsinkelser.

   • Maison Manival

    Et fransk håndværksbageri beviser, at forbundet teknologi fra Schneider Electric kan hjælpe med at bevare traditionelle virksomheder.

   • Melbourne Cricket Ground

    Registrering af omkostningerne i forbindelse med drift af et stadion med plads til 100.000 tilskuere og overvågning af besparelserne i realtid.

   • Innovation Summit World Tour

    Oplev vores Innovation Summits, og bliv klar til en verden i konstant forandring. Mød os på den næste Innovation Summit i Paris, 5.-6. april.

    Vær en del af den digitale revolution!
    Default Alternative Text