Velkommen til Schneider Electrics website

Velkommen til vores website

Du kan vælge et andet land for at se tilgængelige produkter, eller du kan gå til vores globale website for at se virksomhedsoplysninger.

Vælg et andet land eller område

  • Default Alternative Text
   Professionel energirådgivning fra eksperter giver din virksomhed de bedste resultater

   Energirådgivning

  • Kundehistorie Metalproducent får energirådgivning om centraliseret energiprogram

   Energirådgivning fra Schneider Electric førte til et centraliseret energiprogram for en metalproducent i USA. Denne nye tilgang resulterede i besparelser på 2 mio. USD i løbet af partnerskabets første år. Efter at have set succesen fra den amerikanske afdeling, vedtog den europæiske afdeling samme tilgang, som førte til centraliseret energi for 12 europæiske lokaliteter.

   pipes in facility, water management, oil and gas, mineral processing
  • Kundehistorie Papirvirksomhed får energirådgivning om forskellige geografiske lokaliteter

   Global papirproducent ønskede at optimere omkostningerne og leve op til interne krav til bæredygtighed, og fik derfor hjælp af Schneider Electric til at udføre en række undersøgelser i Europa, Asien og Sydamerika. Det førte til, at potentielle besparelser på 5,7 mio. USD blev fundet.

   Angled view of a bridge and a river, water management
  • Kundehistorie Sundhedsplejeoperatør på ældreområdet sparer 400.000 USD ved at indføre solenergi

   Virksomheden undersøgte måder til at forbedre den driftsmæssige bæredygtighed og muligheden for at kvalificere sig til energirabatter til New Jersey-virksomheder. Schneider Electric anbefalede en solenergiløsning, og en solenergileverandør der levede op til kravene blev valgt - det endte med at koste 400.000 USD under det budgetterede beløb.

   A doctor and two nurses reviewing a patient, healthcare solutions, hospitals
  • Kundehistorie Investeringsselskab får energirådgivning, der fører til vellykket opkøb

   Et privat investeringsselskab overvejede opkøb af en naturgasvirksomhed. Selskabet havde brug for information om naturgasindustrien og overtagelsens levedygtighed. Schneider Electric leverede en uafhængig analyse, der indeholdt udsigter på længere sigt og industrispecifikke indflydelsesfaktorer, der gjorde det muligt for selskabet at træffe beslutningen. Efter opkøbet genererede virksomheden en bruttoavance på 12 mio. USD på driftsudgifter på 4 mio. USD.

   A businessman facing a group of people at a meeting, sustainability consulting.
   Møde i moderne kontor, rådgivning om bæredygtighed, energistyring

   Udfordringer

   Der er konstant mange informationer at tage stilling til, bl.a. energiomkostninger, vedvarende energi og bæredygtige initiativer. Det kan være vanskeligt at finde ud af, hvilke valg der er de vigtigste. Energirådgivning fra Schneider Electric gør det nemmere for din virksomhed at træffe de rigtige beslutninger.
   En forretningsmand vendt mod en gruppe personer til et møde, bæredygtighedsrådgivning.

   Energirådgivning

   Vores eksperter finder driftsrelaterede effektiviseringsmuligheder, der kan reducere energiforbruget

   Hvorfor arbejde sammen med os?

   • Standard alternativ tekst

    Erfaring inden for energi og bæredygtighed

    Udnyt vores mangeårige erfaring. Vi hjælper med at navigere på de komplekse energimarkeder. Få en partner, der er på din side.

   • Standard alternativ tekst

    Anerkendt knowhow og markedsekspertise

    Uvildig, uafhængig forskning og analyse. Vi analyserer globale råvaremarkeder og giver vores eget bud på markederne, så du ved, hvor og hvornår du skal agere.