Velkommen til Schneider Electrics website

Velkommen til vores website

Du kan vælge et andet land for at se tilgængelige produkter, eller du kan gå til vores globale website for at se virksomhedsoplysninger.

Vælg et andet land eller område

  • A group of people reviewing charts and graphs, energy management, sustainability consulting
   Energifokus giver fokuserede resultater

   Energirådgivning

   • Kundecases Metalproducent bruger sammenhængende og pålidelig vejledning til et centraliseret energiprogram

    Schneider Electric opbyggede et centraliseret energiprogram til en metalproducents aktiviteter i USA for at konsolidere strategiske energibeslutninger. Denne nye tilgang resulterede i besparelser på 2 mio. USD i løbet af partnerskabets første år. Efter at have set succesen fra det amerikanske program vedtog den europæiske gruppe den samme tilgang og har centraliseret energi for 12 europæiske lokaliteter.

    pipes in facility, water management, oil and gas, mineral processing
   • Kundecases Papirvirksomhed søger vejledning om forskellige geografiske lokaliteter

    Global papirmasse- og papirproducent ønskede at optimere omkostningerne og støtte interne bæredygtighedsstrategier. Med et behov om at gå i dybden med forskellige geografiske lokaliteter engagerede virksomheden Schneider Electric til en række undersøgelser i Europa, Asien og Sydamerika. Potentielle besparelser på 5,7 mio. USD blev identificeret med muligheder for ændrede takster, spændingsopgraderinger, kombineret kraft-varmeproduktion, effektfaktor og efterspørgselsreaktion.

    Angled view of a bridge and a river, water management
   • Kundecases Sundhedsplejeoperatør på ældreområdet sparer 400.000 USD ved at indføre solenergi

    Virksomheden undersøgte måder til at forbedre den driftsmæssige bæredygtighed og muligheden for at kvalificere sig til energirabatter til New Jersey-virksomheder. Schneider Electric anbefalede at gå videre med en solenergiløsning. Arbejdsgruppen ledte et konkurrencedygtigt udbud for kvalificerede solenergileverandører, og en leverandør blev valgt, som kostede mere end 400.000 USD under det budgetterede beløb til projektet.

    A doctor and two nurses reviewing a patient, healthcare solutions, hospitals
   • Kundecases Investeringsselskab udnytter ekspertise til vellykket opkøb

    Et privat investeringsselskab overvejede opkøb af en naturgasvirksomhed. Selskabet havde brug for information om naturgasindustrien og overtagelsens levedygtighed. Schneider Electric leverede en uafhængig analyse, der indeholdt udsigter på længere sigt og industrispecifikke indflydelsesfaktorer, der gjorde det muligt for selskabet at træffe beslutningen. Efter at være gået videre med opkøbet genererede virksomheden en bruttoavance på 12 mio. USD på driftsudgifter på 4 mio. USD.

    A businessman facing a group of people at a meeting, sustainability consulting.
    Møde i moderne kontor, rådgivning om bæredygtighed, energistyring

    Udfordringer

    Du får mange oplysninger om energiomkostninger, vedvarende energi og bæredygtige initiativer. Det kan være vanskeligt at forstå, hvad der er vigtigst for din virksomhed. Når du har taget en beslutning, skal du navigere i de økonomiske og logistiske aspekter for at implementere programmerne. Hvordan kan du vide, hvad der er vigtigst og hvilke handlinger, du skal tage for at sænke omkostningerne og øge effektiviteten?
    En forretningsmand vendt mod en gruppe personer til et møde, bæredygtighedsrådgivning.

    Energirådgivning

    Vores eksperter finder driftsrelaterede effektiviseringsmuligheder, der kan reducere energiforbruget

    Hvorfor samarbejde med os?

    • Standard alternativ tekst Erfaring inden for energi og bæredygtighed Udnytter årtiers erfaring. Vi vil hjælpe dig med at navigere på de komplekse energimarkeder. Slå dig sammen med en innovatør og inspirator, der sidder med på din side af bordet.
    • Standard alternativ tekst Anerkendt knowhow og markedsekspertise Uvildig, uafhængig forskning og analyse. Vi analyserer globale råvaremarkeder med fokuseret stringens og formulerer vores eget syn på markederne, så du ved, hvor og hvornår du skal agere.