Velkommen til Schneider Electrics website

Velkommen til vores website

Du kan vælge et andet land for at se tilgængelige produkter, eller du kan gå til vores globale website for at se virksomhedsoplysninger.

Vælg et andet land eller område

  • Female worker using a touchscreen computer viewing big data analytics, digital economy.
   Teknologiløsninger til indsamling og overvågning af energiforbrugs- og bæredygtighedsdata til rapportering og analyse på hele anlægget eller i hele virksomheden

   Måling, overvågning og rapportering

   • Er du klar til vedvarende energi og styring af big data?

    Find ud af, hvordan en cloud-baseret platform kan indsamle aggregeret data og analysere måder hvorpå du kan reducere energiomkostninger og blive mere energieffektiv.

   • Earth Rangers forbedrer deres udsigter

    Se, hvordan Earth Rangers fik LEED platin-certificering vha. et energistyringssystem.

   • Gennemgang af energiregning sparer glasproducent for USD 300.000

    Global glasproducent sætter sin lid til Schneider Electrics detaljerede analyse og eftersyn ved gennemgang af sine energifakturaer. Hvis dyre fejl kan identificeres og løses proaktivt, kan det have en direkte effekt på virksomhedens bundlinje

    Læs mere
    Two workers discuss beverage facility management
   • Bilproducent sparer USD 30.000 på at undgå rykkergebyrer med central fakturabehandling

    Global glasproducent sætter sin lid til Schneider Electrics detaljerede analyse og eftersyn ved gennemgang af sine energifakturaer. Proaktiv identificering og løsning af dyre fejl kan have en direkte effekt på virksomhedens bundlinje.

    Læs mere
    Engineer involved in facility management
    Forretningsfolk med diagrammer og tablets sammenligner energistyringsdata

    Udfordringer

    Du har store mål om at reducere energiomkostninger og -forbrug, men du har ikke de data, der skal bruges, for at nå derhen. Du har arbejdspladser over hele landet og i hele verden. Du har brug for at indsamle data fra alle disse arbejdspladser for at overvåge og analysere ressourceforbruget og finde frem til muligheder for effektivisering. Du har et lille team og har brug for eksperthjælp til at få mening i dataene.
    En gruppe mænd står og kigger på energistyringssoftware på en pc-skærm.

    Hvorfor samarbejde med Schneider Electric?

    • Standard alternativ tekst Innovativ teknologi Vi leverer softwareløsninger, der opfylder alle unikke krav. Uanset om der er tale om en løsning på anlægget eller en SaaS-løsning, har vi en teknologiløsning, der opfylder dit behov i forhold til big data.
    • ExoExpert-ikon Outsourcet ekspertise Vores eksperter lægger stor vægt på at hjælpe dig med at spare energi og arbejder dedikeret på at hjælpe dig med at blive mere effektiv.

    Fakta

    • Standard alternativ tekst Over 30 % af alle virksomheder anvender ikke teknologi til styring og drift af energiforbruget.
    • Standard alternativ tekst 88 % af alle organisationer sagde, at de ville blive bedre til energirapportering.