Velkommen til Schneider Electrics website

Velkommen til vores website

Du kan vælge et andet land for at se tilgængelige produkter, eller du kan gå til vores globale website for at se virksomhedsoplysninger.

Vælg et andet land eller område

  • Default Alternative Text

   Energieffektivitets-services

   Energi

   Udfordringer

   Default Alternative Text

   Udfordringer

   Gør din energi mere effektiv, pålidelig og grøn.

   Energistyring bliver et mere og mere komplekst område, samtidig med at det prioriteres højere i virksomhederne. Uden den rigtige støtte og vejledning er det svært finde og prioritere energimulighederne på grund af mangel på tid, ressourcer og/eller viden.

   • Gør forretningen bedre

    Vores energieksperter kan hjælpe dig med at vurdere hele virksomheden for at forstå den nuværende situation. Derefter kan de samarbejde med dig om at opnå energimålene.

    Vi begynder med at evaluere de eksisterende systemer til måling og automation samt eventuelle strømkvalitetssystemer og giver anbefalinger, der er klar til at blive ført ud i livet.

    Dernæst overvåger og finjusterer vores eksperter dine systemer for at opnå maksimal energibesparelse, effektivitet og pålidelighed.
   • Hvorfor Schneider Electric?

    Gennem 20 år har folkene bag vores energieffektivitets-services fokuseret på at støtte energistyring, optimering og bæredygtige resultater for vores kunder. Vores tilbud dækker alle behov inden for energieffektivitet, lige fra sikring af datanøjagtighed til undersøgelser af områder med forbedrings- og optimeringsmuligheder. Vi samarbejder med dig om at udarbejde en plan, der opfylder dine behov.
   • En forskel, du fortjener

    Vi skaber klarhed over de komplekse energiforhold ved at levere præcise og prioriterede handlingsplaner. Vores eksperter sikrer, at du løbende høster resultater.
   Standard alternativ tekst

   Se relaterede services

   Teknologiske løsninger til indsamling og overvågning af energi- og bæredygtighedsdata i enkelte bygninger eller på tværs af hele virksomheden.

   Fordele

   • Standard alternativ tekst

    Øget, vedvarende investeringsafkast og løbende målbar omkostningsreduktion.
   • Standard alternativ tekst

    Øget pålidelighed og effektivitet.
   • Standard alternativ tekst

    Dybere forståelse af dit anlæg og tydelig forbindelse mellem handling og resultater.