Velkommen til Schneider Electrics website

Velkommen til vores website

Du kan vælge et andet land for at se tilgængelige produkter, eller du kan gå til vores globale website for at se virksomhedsoplysninger.

Vælg et andet land eller område

  • Default Alternative Text

   Microgrid-løsninger

   Default Alternative Text

   Udfordringer

   Med vores skræddersyede løsninger, fleksible tilgang og dokumenterede ekspertise leverer vi avancerede mikronet, der sikrer netuafhængighed, uden at det er på bekostning af fordelene ved det centrale net. Vi kan hjælpe dig med at opnå maksimal oppetid og energistyringskompetencer, som tidligere var forbeholdt store strømproducenter og -distributører.
   • Optimer din forretning

    Vores mikronetløsninger er skræddersyet til dine specifikke behov. Takket være efterspørgselsresponsstyring kan vores løsninger tilpasses din produktion og tage højde for spidsbelastninger i forbruget og variable energiomkostninger.
   • Hvorfor Schneider Electric?

    Intelligente energistyringsløsninger gør dine energikilder mere intelligente.
   • En forskel du fortjener

    Vi har dokumenteret ekspertise inden for mikronet, hvilket understøttes af de over 700 projekter, vi har gennemført til dato. Det betyder, at vi er den rette samarbejdspartner til at levere skræddersyede løsninger, der opfylder dine behov.
   Standard alternativ tekst

   Microgrid intelligens

   Du kan ikke regne med at få den pålidelighed eller kvalitet fra et kraftværk, som er nødvendig for din drift. Selv korte strømafbrydelser eller problemer med strømkvaliteten kan forårsage kaos for din virksomhed, for ikke at glemme de interne forsyningsproblemer, der kan påvirke driften ved at øge nedetid, lagertab, forsinke processer eller ødelægge udstyr.

   Fordele

   • Standard alternativ tekst

    Strømpålidelighed og -sikkerhed
   • Standard alternativ tekst

    Effektivitet og optimering
   • Standard alternativ tekst

     Energibæredygtighed