Velkommen til Schneider Electrics website

Velkommen til vores website

Du kan vælge et andet land for at se tilgængelige produkter, eller du kan gå til vores globale website for at se virksomhedsoplysninger.

Vælg et andet land eller område

  • Default Alternative Text
   Se alle vores microgrid-løsninger

   Microgrid

  Default Alternative Text

  Udfordringer løses med microgrid

  Med vores skræddersyede microgrid  løsninger og store ekspertise, leverer vi avancerede microgrids, der sikrer uafhængighed, uden at det er på bekostning af fordelene ved det centrale net. Microgrid fra Schneider Electric giver dig maksimal oppetid, som tidligere var forbeholdt store strømproducenter og -distributører.
  • Optimér din virksomhed med microgrid

   Vores microgrid-løsninger er skræddersyet til dine specifikke behov. Vores løsninger kan tilpasses din produktion og tage højde for spidsbelastninger i forbruget og variable energiomkostninger.
  • Hvorfor microgrid fra Schneider Electric?

   Vi har dokumenteret ekspertise inden for microgrid, hvilket understøttes af de over 700 microgrid-projekter, vi har gennemført til dato. Det betyder, at vi er den rette samarbejdspartner til at levere skræddersyede microgrid-løsninger, der opfylder dine behov.
  Standard alternativ tekst

  Intelligent microgrid

  Selv korte strømafbrydelser eller problemer med strømkvaliteten kan forårsage store problemer for din virksomhed - bl.a. skabe interne forsyningsproblemer, der kan påvirke driften ved øget nedetid, lagertab, forsinkelser eller ødelagt udstyr. Microgrid fra Schneider Electric hjælper med at undgå disse problemer. 

  Fordele ved microgrid

  • Standard alternativ tekst

   Pålidelighed og -sikkerhed
  • Standard alternativ tekst

   Effektivitet og optimering
  • Standard alternativ tekst

   Bæredygtighed