Velkommen til Schneider Electrics website

Velkommen til vores website

Du kan vælge et andet land for at se tilgængelige produkter, eller du kan gå til vores globale website for at se virksomhedsoplysninger.

Vælg et andet land eller område

  • Default Alternative Text
   Fuldt dækkende bæredygtighedsløsninger for virksomheder

   Bæredygtighedsservices

  • Vores partnerskab med SAC

   Schneider Electric har udviklet teknologiplatformen, der anvendes af Higg-indekset fra SAC (Sustainable Apparel Coalition, koalitionen for bæredygtig beklædning), der hjælper organisationer med at standardisere måling og vurdering af miljøpåvirkningen fra beklædningsprodukter på alle niveauer.

   A man using a tablet in front of a nearly finished constructed building, internet of things, smart city.
  • Vi deler din passion for virksomhedens bæredygtighed

   Administrerende direktør Jean-Pasal Tricoire deler sine tanker om bæredygtighed.

   To forretningsmænd i jakkesæt hilser på hinanden, bæredygtighed i forretning, bæredygtighedsrådgivning.

   Udfordringer

   Du skal opfylde kravene fra aktionærer, kunder og medarbejdere i forbindelse med rapportering af bæredygtighedsmål Gennemsigtighed er afgørende for at udvikle en strategi og lave bæredygtighedsprojekter, der leverer målbare resultater. Du skal begrænse risici og samtidig skabe innovation og gode økonomiske resultater.
   Chicagos skyline i fugleperspektiv om natten, smart city, bylandskab

   Bæredygtighedsløsninger på virksomhedsniveau

   Løsninger til at levere projekter, der opfylder målene for bæredygtighed.

   Hvorfor samarbejde med Schneider Electric?

   • Standard alternativ tekst

    Udvikling af en strategi for bæredygtighed

    Vi leverer omfattende strategier, der hjælper kunderne med at forstå, hvor de er i dag, og hjælper dem med at nå morgendagens mål.

   • ExoExpert-ikon

    Effektivitet og vedvarende resultater

    Vores løsninger hjælper vores kunder med at nå deres bæredygtighedsmål ved at reducere energiforbruget. Vi fortsætter med at overvåge resultaterne, garanterer fremskridt og sørger for fortsat implementering af nye effektivitetstiltag.

   Fakta

   • SE standardikon 84 % af adspurgte administrerende direktører fortæller, at bæredygtighed nu drøftes på bestyrelsesniveau.
   • SE standardikon 76 % af adspurgte direktører mener, at bæredygtighed integreret i kerneforretningen vil skabe omsætningsvækst og nye muligheder.
   • SE standardikon 93 % af adspurgte direktører mener, at måling af en organisations samlede påvirkning fører til bedre beslutninger og et stærkere omdømme end økonomisk rapportering alene.
   • SE standardikon Siden 2006 har virksomhederne på CDLI-listen (Carbon Disclosure Leadership Index) leveret over dobbelt så høje resultater som virksomhederne på Global 500-listen.