Velkommen til Schneider Electrics website

Velkommen til vores website

Du kan vælge et andet land for at se tilgængelige produkter, eller du kan gå til vores globale website for at se virksomhedsoplysninger.

Vælg et andet land eller område

 • Default Alternative Text
  Markedets bedste bæredygtighedsstrategier til din organisation

  Strategi for bæredygtighed

  Standard alternativ tekst

  Udfordringer

  For at være konkurrencedygtig er du nødt til at drive bæredygtighedsinitiativer for at opnå håndgribelige resultater. Du skal finde og implementere de bedste strategier for organisationen for at nå forbedrede resultater.
  • Gør forretningen bedre

   Schneider Electrics Sustainability Strategy services hjælper med markedets førende løsninger til din organisation. Vi vil samarbejde med dig om at forstå risici og fordele, som fører til en strategi, der vil levere håndgribelige fordele inden for reguleringsordningerne og optimere den teknologi, der findes på dine lokaliteter.
  • Hvorfor Schneider Electric?

   • Skræddersy din strategi, så den matcher de ønskede målsætninger og forretningsmål
   • Levér fokuserede handlingsplaner
   • Målret strategierne mod bæredygtig drift og bæredygtige produkter
   • Indfør rene energiteknologier, eller håndter alle aspekter af bæredygtighed i organisationen
  • En forskel, du fortjener

   Schneider Electrics styrke ligger i omfanget af services, teknologien og erfaringen. Vores globale løsninger har en ægte tværfunktionel tilgang kombineret med en forståelse af dine driftsmæssige og konkurrencemæssige udfordringer. Det gør os i stand til at levere brugbare tiltag til bæredygtighed til din virksomhed. Det understøtter vi med evnen til at måle fremskridt ved hjælp af omfattende rapportering af resultater.
  Schneider Electrics Sustainability Strategy services gør det muligt for organisationen at forbedre energistyringen og bæredygtighedsstrategien for at øge brand-loyalitet, forbedre margenerne, mindske risici, reducere CO2-udledning og forblive konkurrencedygtig.