Velkommen til Schneider Electrics website

Velkommen til vores website

Du kan vælge et andet land for at se tilgængelige produkter, eller du kan gå til vores globale website for at se virksomhedsoplysninger.

Vælg et andet land eller område

  • Default Alternative Text
   Nem og troværdig rapportering

   Bæredygtighedsrapportering

   Default Alternative Text

   Udfordringer

   Vigtige interessenter såsom kunder, medarbejdere og aktionærer kræver transparens i din drift. For at opfylde deres krav skal du kunne samle data fra flere forskellige systemer, spore fremskridt og levere detaljerede rapporter.
   • Gør forretningen bedre

    Rapportering om status for bæredygtighedsinitiativerne er nøglen til et vellykket program og en succesrig strategi. Vi hjælper dig med præcis indsamling, administration og rapportering af data til alle interessenter i og uden for organisationen.
   • Hvorfor Schneider Electric?

    Vores løsninger til bæredygtighedsrapportering er gearet mod design af bæredygtighedslagre og dataindsamling om miljøforhold, virksomhedens sociale ansvar og andre relevante data. Resource Advisor er en avanceret platform til datahåndtering og business intelligence, som skaber mulighed for effektiv og transparent dataindsamling. Vores eksperter etablerer processer og systemer, der giver grundlag for større nøjagtighed og gennemsigtighed for dataene. Når dataene er samlet, giver vores ekspertise med rapporteringsstandarder maksimalt udbytte i form af værdiskabelse og anerkendelse fra interessenterne.
   • En forskel, du fortjener

    - Prisbelønnet, brancheførende teknologi, der giver dig de nødvendige værktøjer til komplet bæredygtighedsrapportering 
    - Et globalt team af eksperter, der kan hjælpe dig gennem processen 
    - Branchekendskab, der holder dig informeret om de bedste praksisser for rapportering
   Standard alternativ tekst

   Virksomhedernes interessenter kræver fortsat gennemsigtighed i rapporteringen. Evnen til at levere og rapportere om disse data kan være afgørende for virksomhedens succes. Lad Schneider Electrics rapporteringsservices for bæredygtighed lette de administrative byrder, mens succesen sikres.

   Fordele

   • Standard alternativ tekst
    Øg gennemsigtigheden i driften, og skab tillid blandt interessenterne.
   • Standard alternativ tekst
    Følg fremskridt fra initiativerne til energieffektivitet og bæredygtighed, identificér
    områder med forbedringspotentiale.
   • Standard alternativ tekst
    Omfattende energi- og bæredygtighedsdata på én fælles platform så du kan rapportere om indsatsen til vigtige interessenter.