Velkommen til Schneider Electrics website

Velkommen til vores website

Du kan vælge et andet land for at se tilgængelige produkter, eller du kan gå til vores globale website for at se virksomhedsoplysninger.

Vælg et andet land eller område

  • An employee checking on the electrical machine and writing down what he notices, energy management, power management, field service

   Optimer dit elektriske netværk

   Vi hjælper dig med proaktiv maksimering af installationens oppetid og effektivitet.

   • Kundecase: Hilton MP4: Forbedret overvågning, effektivitet og vedligeholdelse

    Alle udfald i et førsteklasses hotel har konsekvenser for kundetilfredsheden. Se, hvordan vores omfattende installationsvurdering hjælper Hilton med sikre elektriske installationer ved hjælp af en detaljeret plan: Vedligeholdelse, modernisering, overvågning og styring.

    Standard alternativ tekst

    Udfordringer

    Fjernelse af risici kombineret med forbedret effektivitet og pålidelighed er de vigtigste udfordringer for den daglige drift. Vores serviceeksperter giver dig proaktive og skræddersyede anbefalinger til at mindske disse udfordringer. Vores vurderingsservice udføres af professionelle teknikere, og resultatet er en køreplan for optimering af fremtidige anlægs- og driftsomkostninger.
    Standard alternativ tekst

    Vores analyser hjælper med at finjustere dit elektriske system

    Vi kontrollerer, at det fungerer som designet og beregnet.

    Hvorfor samarbejde med Schneider Electric

    • Graf op ikon Maksimer produktionsniveauet ved at øge tilgængelighed og kvalitet i installationen. Få driftsomkostningerne på plads med en køreplan for optimering af drift og vedligeholdelse.
    • Standard alternativ tekst Prioriter dine investeringer i elektriske installationer og optimer anlægsomkostningerne. Øg sikkerheden, og imødegå elektriske risici. Forudse fejlene, og gør noget, før de opstår.