Velkommen til Schneider Electrics website

Velkommen til vores website

Du kan vælge et andet land for at se tilgængelige produkter, eller du kan gå til vores globale website for at se virksomhedsoplysninger.

Vælg et andet land eller område

 • A man viewing water pipes and flow charts on multiple monitors, sustainability reporting.

  StruxureWare

  Få mest muligt af jeres virksomheds systemer og opnå energieffektivitet med innovativ software. Oplev, hvordan StruxureWare, vores integrerede softwareplatform, kan optimere jeres bygnings drift.

  Få mere at vide
 • Hospitaler StruxureWare-softwarepakker

  StruxureWare for Healthcare giver indsigt i og adgang til kritiske data for hele hospitalet til støtte for hospitalets økonomiske sundhed og patientsikkerheden samt til optimering af medarbejdernes produktivitet, hospitalets sikkerhed og plejemiljøet.

 • Fødevareindustrien StruxureWare-softwarepakker

  Integreret, avanceret software forbedrer bæredygtigheden i driften og effektiviteten i forsyningskæden og fremstillingsprocessen, mens det samtidigt øger fødevaresikkerheden og giver større energibesparelser.

 • Vand og spildevand StruxureWare-softwarepakker

  Få indsigt i vandforsynings-, indsamlings- og rensningssystemet, og kontrollér samtidigt processen og energieffektiviteten fra det enkelte område til hele virksomheden. Forsyningsselskaber sikres operationel kompetence og reducerer samtidigt energiforbruget og de samlede ejeromkostninger.

 • Datacentre StruxureWare-softwarepakker

  Innovativ software til styring af et datacenters infrastruktur-software (DCIM) giver synlighed fra bygningsniveau til serverniveau. Brugere reducerer energiforbruget, beskytter oppetiden og forbedrer planlægning og operationel ydeevne i hele datacentrets livscyklus.

  Mennesker i et møde, bæredygtighedsrådgivning, præstationsstyring

  Udfordringer

  Det er afgørende for jeres virksomhed at administrere ressourceforbruget for at nedbringe energiforbruget og forbedre produktionseffektiviteten. Software der muliggør og strømliner driften, kan være et redskab til at få en omfattende oversigt over virksomheden.
  Driftsansvarlig bruger energiovervågningssoftware på en multiskærmvisning, industriel energistyring.

  Software skræddersyet til jer

  StruxureWare hjælper jer med at betjene en maskine eller hele virksomheden

  Hvorfor vælge StruxureWare?

  • Standard alternativ tekst

   Interoperabilitet

   Har I informationssiloer, der påvirker jeres ydeevne og rentabilitet negativt? StruxureWare kan hjælpe.

  • Jordikon

   Digitalisering

   Med StruxureWare-software kommer konceptet om én digitaliseret virksomhed til live – med jer i kontrol.

  Fakta

  • Standard alternativ tekst Forudsigende analyse åbner op for oplysninger, der gør det nemmere at tage bedre beslutninger.
  • Blåt graf op-ikon Virksomheder er nødsaget til finde frem til alle sandsynlige muligheder for effektivisering for at dæmme op for det stigende energibehov.
  • Standard alternativ tekst Digitaliseringen øger jeres muligheder for at se og reagere på data i realtid, så I kan maksimere produktiviteten.
  • Standard alternativ tekst Internet of Things (IoT) kan medvirke til at administrere aktiver og levere selvreparerende netværk.
  • Blåt intelligent by-ikon Trends i byerne kræver, at byer bliver mere intelligente, ellers risikerer de at falde bagud i det globale landskab.
  • Blåt mobilenhed-ikon Virksomheder nytænker strategier for kundeengagement med cloud og mobiler for øje.