Velkommen til Schneider Electrics website

Velkommen til vores website

Du kan vælge et andet land for at se tilgængelige produkter, eller du kan gå til vores globale website for at se virksomhedsoplysninger.

Vælg et andet land eller område

  • Computer technician in server room, data center operations

   StruxureWare Data Center Operation

  • Læs

   • Read more about Schneider Electric solutions

    Gartner Magic Quadrant anerkender Schneider Electric som LEADER i Data Center Infrastructure Management, 2014

    Schneider Electric er stolt af at have modtaget den højeste placering i Gartners Magic Quadrant, en rapport udarbejdet af verdens førende forsknings- og rådgivningsselskab inden for it. Magic Quadrants evalueringsproces rangerer udbydere, der opfylder definerede kriterier i et større teknologimarked ved hjælp af en streng proces, der strækker sig over mange måneder. Læs den fulde Gartner-rapport her.

    Læs mere
   • Read more about Schneider Electric solutions

    StruxureWare Data Center Operation – dataark

    Detaljeret produktbrochure giver en dybdegående oversigt over StruxureWare Data Center Operation, inklusive alle moduler.

    Læs mere
   • Read more about Schneider Electric solutions

    StruxureWare Data Center Operation til colocation – dataark

    Detaljeret produktbrochure med en dybdegående oversigt over StruxureWare Data Center Operation til colocation, inklusive alle moduler.

    Læs mere
   • Read more about Schneider Electric solutions

    Whitepaper #118 Virtualisering og cloud computing: Optimeret strøm, køling og administration maksimerer fordelene

    It-virtualisering, der er motoren bag cloud computing, kan få betydelige konsekvenser for den fysiske infrastruktur i et datacenter. Større effekttæthed, der ofte følger med, kan udfordre køleegenskaber i et eksisterende system. En reducering af det samlede energiforbrug, der typisk er resultatet af fysisk serverkonsolidering, kan faktisk forværre datacentrets effektforbrugseffektivitet (PUE). Dynamiske belastninger, der varierer i tid og sted, kan øge risikoen for nedetid, hvis tilstanden for strøm og køling på rackniveau ikke forstås og overvejes. Endeligt kan den fejltolerante egenskab i et højt virtualiseret miljø rejse spørgsmål om niveauet af redundans i den fysiske infrastruktur. Disse specifikke effekter på virtualiseringen beskrives, og der gives mulige løsninger eller metoder til at håndtere dem.

    Læs mere
   • Read more about Schneider Electric solutions

    Whitepaper #173 Retningslinjer for strøm og køling til implementering af it i colocation-datacentre

    Nogle brugere, der overvejer at anvende colocation-datacentre, anser "best practices" for strøm og køling som begrænsende. Men en effektiv og acceptabel anvendelsespolitik kan mindske nedetid pga. termisk nedlukning og menneskelige fejl, reducere fastkørt kapacitet og forlænge levetiden for de lejede lokaler, hvormed omkostninger til større lokaler undgås. Denne artikel forklarer nogle af årsagerne til fastkørt strøm, køling og lokalekapacitet i colocation-datacentre og forklarer, hvordan strømfordeling i racks med høj tæthed, luftinddæmning og andre fremgangsmåder kan forbedre tilgængelighed og effektivitet. Eksempler på acceptable anvendelsespolitikker, der vedrører disse problemstillinger, stilles til rådighed.

    Læs mere
   • Read more about Schneider Electric solutions

    Whitepaper #170 Undgå faldgruberne ved evaluering og implementering af DCIM-løsninger

    Selvom mange, der investerer i Data Center Infrastructure Management-software (DCIM) får stort gavn af det, er der nogle, der ikke gør. Undersøgelser har afsløret en række faldgruber, som slutbrugere bør undgå, når de evaluerer og implementerer DCIM-løsninger. Valg af den forkerte løsning, tillid til utilstrækkelige processer og manglende engagement / ejerskab / viden kan hver især underminere et valgt værktøjs mulighed for at levere den værdi, det var designet til at sikre. Denne artikel beskriver disse almindelige faldgruber og giver praktiske råd til, hvordan du kan undgå dem.

    Læs mere
   • Read more about Schneider Electric solutions

    Whitepaper #107 Hvordan software til administration af datacenterinfrastruktur forbedrer planlægningen og reducerer driftsomkostningerne

    Erhvervsledere presser deres it-medarbejdere til at konvertere datacentre fra at være omkostningscentre til at skabe forretningsværdi. Datacentre kan have en markant påvirkning på bundlinjen, idet de giver virksomheden mulighed for at reagere hurtigere på markedets krav. Igennem en række eksempler viser denne artikel, hvordan software til administration af datacenterinfrastrukturen kan forenkle driften, reducere omkostningerne og fremskynde leverance af information.

    Læs mere
   • Read more about Schneider Electric solutions

    Whitepaper #161 Allokering af datacentres energiomkostninger og kulstof til it-brugere

    Skal der bruges kompliceret software og instrumentering til måling og allokering af energiomkostninger og kulstof til it-brugere? Eller kan vi bruge enkle, billige metoder til allokering af energiomkostninger og kulstof? Hvor præcise skal vi være? Denne artikel præsenterer en oversigt over allokeringsstrategier for energiomkostninger og kulstof, og hvor præcise de er. Vi viser, at det både er nemt og billigt for ethvert datacenter, stort eller lille, nyt eller gammelt, at komme i gang med at allokere omkostninger og kulstof, men vi viser også, at udgifterne og kompleksiteten stiger og investeringsafkastet falder, hvis en høj præcision specificeres.

    Læs mere
   • Read more about Schneider Electric solutions

    Whitepaper #171 Overvejelser ved at eje vs. outsource et datacenters fysiske infrastruktur (DCPI)

    Når man står over for beslutningen om at opgradere et eksisterende datacenter, bygge et nyt eller leje lokaler i et colocation-datacenter, er der både kvantitative og kvalitative forskelle at overveje. De samlede ejeromkostninger over 10 år kan tale for at opgradere eller bygge frem for at outsource, men denne artikel forklarer, hvordan økonomien kan blive belastet af en virksomheds følsomhed over for likviditet, udligningskurs, tidsramme for implementering, datacentrets forventede levetid, lovkrav og andre strategiske faktorer. Denne artikel beskriver, hvordan disse vigtige faktorer kan vurderes ift. at tage den rigtige beslutning.

    Læs mere
  • Lær

   DCIM-blog


   Vil du vide mere om datacenteradministration, og hvad der sker på markedet? Følg vores overvejelser om DCIM. Få mere at vide

   Supportcommunity for StruxureWare-datacentre


   Har du brug for hjælp til et softwareprogram, eller ønsker du at vide, hvordan man bruger det? Se vores onlinesupport og community-side, og find svar og få hjælp til softwareprogrammer. Få mere at vide
  • Se

   • DCIM, datacenterchefen og softwaredefineret datacenter

    Stigningen i brug af DCIM og det softwaredefinerede datacenter kan betyde, at datacenterchefen i fremtiden skal administrere it-udstyr, da it-fokusset skifter til abstrakt eller virtualiseret it-anskaffelse.
   • 10 scenarier fra den virkelige verden, hvor DCIM gør en forskel

    Uanset om du ikke kender fordelene ved DCIM, eller du allerede overvejer at implementere det, bør du se denne interessante og informative video for at få mere at vide om, hvordan DCIM vil gøre en afgørende forskel i dit datacenter.

   • Fuld datacentersynlighed med StruxureWare til datacentre

    Reducer energiforbruget, opnå bedre effektivitet og opfyld rapporteringskrav med StruxureWare for Data Centers-softwarepakken fra Schneider Electric.
   • Overvind udfordringerne med StruxureWare for Data Centers

    Datacenteroperatører: Vil I sikre virksomhedens driftsresultat og samtidig spare på ressourcerne? Det kan I med StruxureWare for Data Centers-softwarepakken fra Schneider Electric.