Velkommen til Schneider Electrics website

Velkommen til vores website

Du kan vælge et andet land for at se tilgængelige produkter, eller du kan gå til vores globale website for at se virksomhedsoplysninger.

Vælg et andet land eller område

  • Default Alternative Text

   StruxureWare for Healthcare

   Physicians rushing patient down corridor

   Udfordringer

   • Håndtering af økonomiske udfordringer og hospitalets effektivitet. Sikring af patienternes sikkerhed og tilfredshed. Styring af kompleksiteten ved opførelse, drift og vedligeholdelse af hospitaler. Styrkelse af hospitalssikkerheden. Overholdelse af love og regler.
   • Løsninger

    StruxureWare for Healthcare yder en tilpasningsdygtig og konsekvent brugeroplevelse på en skalerbar platform og leverer til alle tider de rette informationer til de rette personer, så de kan tage velovervejede beslutninger.

   • Værdi for dig

    Fra 2050 vil antallet af ældre personer i verden være fordoblet. Hospitaler kæmper allerede nu med at finde de nødvendige ressourcer til at yde patientpleje. Hvordan vil disse faciliteter imødekomme de stigende krav? StruxureWare for Healthcare er recepten.

   • Differentiering

    StruxureWare for Healthcare kombinerer et unikt sæt af applikationer, der forsyner hospitaler med gennemsigtighed og adgang til kritiske data. Det maksimerer effektiviteten og driftsresultatet – fra skadestuen til direktionsgangen.

   Standard alternativ tekst

   Programmer

   Kun Schneider Electric tilbyder klassens bedste software og hardware kombineret med uovertruffen support og service. Det forbedrer driftsresultatet og øger energibesparelserne på tværs af jeres sundhedsinstitution. Åbne standarder sikrer indbyrdes kompatibilitet, skalerbare løsninger øger fleksibiliteten, og realtidsadgang til hospitalets infrastrukturdata forbedrer beslutningsprocessen og resultaterne. Opnå større synlighed og kontrol, og få kontrol med hospitalet som aldrig før.

   Fordele

   • To mænd kigger på et røntgenbillede og en oversigt over et hospitals energiforbrug, bæredygtighedsrådgivning, energistyringssoftware, hospitalsløsninger.

    Sænk energirelaterede udgifter.

   • En tekniker kontrollerer en elektrisk maskine og tager notater, elproduktion, elektrisk energi, datahåndtering.

    Gør energiforsyningen pålidelig, og skab optimale rammer for plejen.

   • Ung sygeplejestuderende eller lægepraktikant på hospitalsgang

    Giv den rigtige information til den rigtige person, når som helst og hvor som helst.

   • En gruppe arbejdere undersøger sikkerhedssystembilleder på flere computerskærme, it-sikkerhed, bæredygtighedsrapportering.

    Giv hospitalet total sikkerhed.

   • Forretningsteam

    Opfyld målene for lovgivning, energi og bæredygtighed.