Velkommen til Schneider Electrics website

Velkommen til vores website

Du kan vælge et andet land for at se tilgængelige produkter, eller du kan gå til vores globale website for at se virksomhedsoplysninger.

Vælg et andet land eller område

  • Artist rendering of a server facility, data center operations

   Colocation

   • Overvind colocation udfordringer

    Lær, hvordan du skiller dig ud i forhold til konkurrenterne; øg speed to market, sænk driftsomkostninger og minimer risici.

   • DataPro En banebrydende colocation facilitet

    DataPro, en ung russisk virksomhed, har det ambitiøse mål at blive nummer 1 på deres marked. De har været partnere med os, med henblik på at bygge det mest avancerede, driftssikre og effektive colocation datacenter i hele Rusland.

   • 100% oppetid med Vocus

    Dette australske næstegenerations telekommunikationsselskab, tilbyder sine colocation kunder noget, som de fleste andre datacentre kun drømmer om: 100% oppetid. Hvordan? Ved at være partnere med os, i opbygningen af et yderst effektivt, modulært og skalerbart datacenter fra grunden af.

    En mand tager håndskrevne noter med sin bærbare computer i nærheden af sig

    Udfordringer

    Har du behov for hurtigere implementering af nye løsninger, og vil du styrke driften af datacentret? Vi kan hjælpe med at optimere energiforbrug og forbedre din bundlinje samtidig med at du overholder din SLA og krav til bæredygtighed.
    Forretningsfolk ser på energioptimeringsplaner, felttjeneste

    Colocation

    Hvorfor blive partner med Schneider Electric?

    Hvorfor arbejde med os?

    • Datacentre og netværksikoner Vi hjælper dig Vores dedikerede ekspertteam er her for at understøtte din forretning og sikre, at du opnår en konkurrencefordel. Med vores globale tilstedeværelse og ekspertise kan vi hjælpe dig med at opbygge en profitabel og bæredygtig forretning.
    • Datacentre og netværksikoner Vi understøtter dine datacentre Vi kan hjælpe dig med at løse dine udfordringer i datacentret, reducere omkostninger og forenkle. Vi designer og bygger datacentre hurtigt, sikkert og effektivt, så du kan starte med at sælge plads hurtigst muligt.