Velkommen til Schneider Electrics website

Velkommen til vores website

Du kan vælge et andet land for at se tilgængelige produkter, eller du kan gå til vores globale website for at se virksomhedsoplysninger.

Vælg et andet land eller område

  • Default Alternative Text

   Teleoperatører

   • Overvind udfordringerne

    Lær om, hvordan du reducerer dine energiudgifter, opfylder mål vedrørende bæredygtighed, forbedrer ydeevnen, garanterer oppetid og efterkommer øget efterspørgsel.

    To fabriksarbejdere på flaskefabrik drøfter bæredygtighed, føde- og drikkevarer

    Udfordringer

    I dag har næsten alle en smartphone eller en mobil enhed. Forretningsudfordringer på teleområdet inkluderer: opskalering for at imødekomme efterspørgslen med samtidig reduktion af energiudgifter, opfyldelse af mål vedrørende bæredygtighed, forbedret ydeevne og garanti for oppetid.
    Forretningsfolk ser på energioptimeringsplaner, felttjeneste

    Gør udfordringer til muligheder

    Hvorfor arbejde med os?

    • Standard alternativ tekst Kombiner vækst og bæredygtighed Som den globale specialist i energistyring og automation, kan vi hjælpe dig med at opnå dine målsætninger, vedrørende energiforbrug og kuldioxidreduktion, samtidig med at du opfylder den voksende efterspørgsel fra markedet.
    • Standard alternativ tekst Gør udfordringer til muligheder Vores integrerede datacenter-løsninger, tjenester og software-support understøtter din forretnings vækst. Vi hjælper leverandører af telekommunikation, colocation og cloud-tjenester med at udrulle og optimere deres datacentre.