Velkommen til Schneider Electrics website

Velkommen til vores website

Du kan vælge et andet land for at se tilgængelige produkter, eller du kan gå til vores globale website for at se virksomhedsoplysninger.

Vælg et andet land eller område

  • Default Alternative Text

   Kraftværker

   Et moderne kraftværk er et smart forsyningsværk. Overvind de løbende udfordringer, og opfyld kundernes behov i dag og i fremtiden med vores innovative løsninger til forsyningsværker.

   Læs e-bogSe webinarer
  energy management consultant with hard hat in front of window and power station

  Udfordringer

  Forsyningsvirksomheder skal reducere omkostningerne med en høj driftseffektivitet, de skal effektivisere processerne hurtigt fra start til slut og forbedre ydeevnen. De står også over for risici i forbindelse med afbalancering af spidsbelastninger og perioder med skiftende grader af lavt forbrug. Svaret er intelligente netværk, nye forretningsmodeller og nye former for kundeservice, der går videre end blot at sælge elektricitet.

  Hvorfor samarbejde med os?

  • Værktøjs-ikon

   Høj driftseffektivitet

   Bliv mere produktiv i en energiverden i forandring, mens du reducerer omkostningerne, skaber grundlag for sikker og pålidelig drift og bibeholder elnettets stabilitet.

  • Graf op ikon

   Ekspertise inden for distribueret energi

   Lad os forandre måden at håndtere elnet på Vores nye services hjælper dig med at forbedre din kundeservice, overholde regulativer om bæredygtighed og højne fleksibiliteten i elnettet.

  • Virtuel synkron produktion for decentral produktion

   Giver mulighed for plug-and-play-integration af vedvarende energi, uden at kompromittere ledningsnet stabiliteten.

   Opdag hvordan
   Renewable energy
  • Invester i de rette teknologier til køreplanen for Smart Grid

   I dag står energi- og forsyningsselskaber over for et yderst konkurrencepræget marked, hvor de er nødt til at reducere deres omkostninger og skabe nye indtægtsstrømme, samtidig med at de leverer pålidelig og sikker service til slutkunderne.

   Hvordan kraftærker kan hjælpes med at planlægge
   Helping utilities plan ahead
  • Tænk stort: Driftssikkerhedens fremtid for forsyningsværker

   Driftssikkerhed ligger korrekt helt i front, hvad angår forsyningsværkers problemstillinger. Hvordan kan de forbedre den?

   Opdag hvordan
   The future of reliability for utilities
  • Hvordan Smart Grid kan nå deres potentiale

   I dette interview med magasinet Edifícios e Energia leverer Alain Glatigny, vicedirektør for Smart Grid Innovation hos Schneider Electric forslag til, hvad EU skal gøre for at støtte udviklingen af Smart Grid.

   Få mere at vide
   Smart grids to reach their potential

   Find solutions for your industry