Velkommen til Schneider Electrics website

Velkommen til vores website

Du kan vælge et andet land for at se tilgængelige produkter, eller du kan gå til vores globale website for at se virksomhedsoplysninger.

Vælg et andet land eller område

  • Default Alternative Text

   Bank og finans

   Vores løsninger hjælper bank- og finansinstitutioner over hele verden med at blive mere effektive, fleksible og forbundne. Det giver dig mere tid til at fokusere på det, der betyder noget: optimering af overskud og værdi.

   Se vores løsningsforslag
  Finansdirektører udforsker digital teknologi

  Udfordringer

  Finanssektoren har været gennem nogle turbulente perioder. Den globale økonomiske krise har mindsket tilliden blandt kunder og investorer. Skærpede miljøkrav og krav om forbrugerbeskyttelse har øget presset. Endelig kræver den hurtige udvikling inden for digitale tjenester en pålidelig fysisk infrastruktur. Det er afgørende at opretholde essentielle services, tilføje nye og bevare konkurrenceevnen.

  Hvorfor samarbejde med Schneider Electric?

  • Partnerikon

   Schneider Electric er global specialist inden for energistyring og automation

   Vi forstår de unikke behov hos vores kunder i finanssektoren og finder løsninger til at mindske udgifter og driftsomkostninger, samtidig med at vi sikrer en pålidelig infrastruktur til din digitale transformation, CO2-reduktion, energioptimering, overholdelse af lovgivning og regulativer samt cybersikkerhed.

  • Ikon for prosumer

   Schneider Electric er engageret i at støtte sektoren for finansielle tjenesteydelser

   Vi hjælper bank- og finanssektoren med at opnå bæredygtig vækst, håndtere driftsmæssige risici og lykkes med deres digitale transformation.

  • Banco ABC Brasil

   Schneider Electric har indgået partnerskab med IBM om at levere en skalérbar og modulær datacenterløsning til Banco ABC Brasil