Velkommen til Schneider Electrics website

Velkommen til vores website

Du kan vælge et andet land for at se tilgængelige produkter, eller du kan gå til vores globale website for at se virksomhedsoplysninger.

Vælg et andet land eller område

  • Default Alternative Text

   Søfart & landstrøm

   Gør dine skibe og din drift mere sikker, pålidelig og bæredygtig med vore komplette udvalg af løsninger til den maritime industri.

   Download marinecertifikater
   Standard alternativ tekst

   Udfordringer

   Du skal beskytte mandskab, skibe og miljø, samtidig med at du reducerer brændstofforbrug og optimere driftsomkostningerne med større og mere produktive skibe. Du er også nødt til at opretholde ydeevnen, undgår nedetid gennem hele flådens levetid og sikre topkvalitet af driften på alle skibe. Schneider Electric har løsninger der kan hjælpe på CAPEX samt OPEX.

   Fakta

   • Standard alternativ tekst Klodens flåde består af ca. 80.000 skibe, og mere end 20.000 skibe over hele verden har vores elektriske distribution og automation produkter/løsninger installeret.
   • Standard alternativ tekst Vi henvender os til hele det globale skibsbygningsmarked, og har tætte relationer med værfter i bl.a. Kina, Korea og Japan hvor vi arbejder med vores lokale kollegaer om at supportere både de lokale tavlebyggere, værfter og slutkunden bedst muligt.
   • Green Schneider One-ikon De største redere af containerskibe har gode referencer på navy og færger, cruise liners og mange andre skibstyper som bruger Schneider Electrics løsninger.
   • Blåt jordikon Vi har global tilstedeværelse indenfor produktion og konstruktion, med tusinder af ansatte i de mest relevante lande.
   • Standard alternativ tekst De fleste større redere stoler på os i deres daglige drift, fra u-både til de største hangarskibe, til verdens største fragtskibe og krydstogtskibe.
   • Standard alternativ tekst Vores elektriske produkter og styringsløsninger bruges på de største skibe, der nogensinde er sat i havet.

   Hvorfor arbejde med Schneider Electric?

   • Standard alternativ tekst Komplet løsningstilbud Med mere end 90 års dokumenteret erfaring forbedrer vi forretningens ydeevne, energieffektivitet og sikkerhed ved at levere omfattende løsninger på enterprise-niveau.
   • Ikon for prosumer Vi lytter til vores kunder Vi indgår partnerskaber med vores kunder og finder løsninger, der giver resultater. Vi sikrer global levering, som er den bedste i sin klasse. Vi hjælper med support både lokalt og globalt og har et eget Schneider Service service netværk i mere end 190 lande med 6600 teknikere, og arbejder sammen med nogle af de bedste marine firmaer i verden.