Velkommen til Schneider Electrics website

Velkommen til vores website

Du kan vælge et andet land for at se tilgængelige produkter, eller du kan gå til vores globale website for at se virksomhedsoplysninger.

Vælg et andet land eller område

  • Default Alternative Text

   Løsninger til offshore-applikationer

   Forøg sikkerhed, pålidelighed og ydeevne i offshore-drift med vores komplette tilbud af løsninger til maskiner og energieffektivitet.

   Default Alternative Text

   Udfordringer

   Du har store omkostninger ved nedetid og har brug for en troværdig partner, som leverer dokumenterede løsninger og hjælper dig fokusere på at optimere fartøjets indretning, fodaftryk og vægt.

   Hvorfor arbejde med Schneider Electric

   • Standard alternativ tekst Maskineri Vi tilbyder automationsløsninger til maskineri for at hjælpe dig med hurtigt at designe maskiner, som er optimerede med hensyn til omkostninger, energieffektivitet og ydeevne i hele deres livscyklus.
   • Blåt ikon med kuffert Komplet løsningstilbud Med mere end 30 års dokumenteret erfaring forbedrer vi forretningens performance, energieffektivitet og sikkerhed ved at levere omfattende løsninger på enterprise-niveau.

   Fakta

   • Standard alternativ tekst Vi samarbejder med førende, globale olie-og gasselskaber, EPC'er, skibsejere og skibsværfter
   • Blå olie- og gasledning Vores effektive supply chain gør dit offshore-projekt muligt overalt.