Velkommen til Schneider Electrics website

Velkommen til vores website

Du kan vælge et andet land for at se tilgængelige produkter, eller du kan gå til vores globale website for at se virksomhedsoplysninger.

Vælg et andet land eller område

  • Default Alternative Text

   Avanceret distributionsstyringssystem (ADMS)

  • Default Alternative Text

   2050: CO2-neutral FREMTID

   Det er fremsynet at arbejde henimod en CO2-neutral FREMTID. Endnu mere når ren energi til millioner af mennesker er lig med en opgradering af et aldrende nationalt net. Enel sørger for, at det lykkes med hjælp fra Schneider EcoStruxure™ Grid.

   Se nu Opdag EcoStruxure
  • Default Alternative Text

   STABIL på trods af storm

   Det er fremsynet at sikre elektriciteten til 1,5 mio. husstande gennem selv de mest voldsomme storme. SA Power Networks anvender Schneider EcoStruxure™ Grid til at få STABIL overvågning og administration af deres omfattende netværk og hjælper indbyggerne i Sydaustralien sikkert gennem ekstreme vejrforhold.

   Se video
   Electric power substation, electric power distribution.

   Udfordringer

   Kraftværker står over for en mangfoldighed af udfordringer: større pres fra myndigheder og kunder med hensyn til øget driftssikkerhed og reducerede kuldioxid-emissioner, overgang til decentraliseret produktion af vedvarende energi og energiopbevaring, hyppigere perioder med ekstremt vejr og driftsstop på netværket, samt uundgåeligheden af både en aldrende arbejdsstyrke og aldrende infrastruktur.
   • Løsning

    Schneider Electrics Avancerede distributionsstyringssystem (ADMS) - en integreret DMS, SCADA, OMS og EMS løsning - giver forsyningsværker en modulær og fleksibel platform indenfor rammerne af en almindelig brugeroplevelse, datamodel, integrationsrammer og sikker infrastruktur.
   • Kapaciteter

    ADMS muliggør avancerede overvågnings-, analyse-, kontrol-, optimerings-, planlægnings- og uddannelsesfunktioner, som sætter forsyningsselskaber i stand til at levere mere pålidelig, sikrere og mere effektiv strøm.
   Default Alternative Text

   Creating a Reliable and Secure Advanced Distribution Management System

   Advanced Distribution Management System (ADMS) solutions integrate supervisory control and data acquisition (SCADA) technology with other information management to enable greater automated control for more efficient distribution. This paper discusses the security criteria for making SCADA systems secure and reliable. > Read it now!
   Operatører i el-kraftværkets kontrolrum arbejder med tekniske udfordringer, rapportering af driftssikkerhed.

   ADMS applikationer

   Vores ADMS løsning repræsenterer udviklingen af kontrolrumsteknologi ved at flette DMS, OMS og SCADA sammen til én omfattende løsning på netværksområdet. En del af vores Smart Grid-pakke kan hjælpe jeres forsyningsværk, med at blive næste generation leverandører af energi ved at muliggøre sikrere, mere pålidelig og effektiv strømstyring.

   Fordele

   • Elektriker arbejder på en transformer, el-distribution
    Leverer klare og konsistente visninger af distributionsnettet i realtid og som prognoser og historiske visninger.
   • Operatører i el-kraftværkets kontrolrum arbejder med tekniske udfordringer, rapportering af driftssikkerhed.
    Giver systemoperatører, jobfordelere, planlægningsingeniører, driftssikkerhedsanalytikere og ledende medarbejdere mulighed for, at arbejde som et team - med tilgang til de samme driftsmæssige informationer om ledningsnettet.
   • Kabeltekniker bruger telefon og tablet, til rapportering om bæredygtighed.
    Almindelig situationsforståelse giver effektiv og pålidelig styring af ledningsnettets drift set i lyset af et forskelligartet, hurtigt skiftende miljø.
   • El-fordelingsstation, el-distribution.
    Muliggør større driftssikkerhed for nettet, forbedret operationel effektivitet, reducerede driftsomkostninger, forøget sikkerhed, udvidet sikring, støtte til overholdelse af myndighedskrav, bedre udnyttelse af aktiverne og standardbaseret integration.