Velkommen til Schneider Electrics website

Velkommen til vores website

Du kan vælge et andet land for at se tilgængelige produkter, eller du kan gå til vores globale website for at se virksomhedsoplysninger.

Vælg et andet land eller område

  • Night aerial view of a busy city, Smart City, Buildings, Electric Utilities

   Efterspørgsel: Belastningsfleksibilitet til optimering af ydeevne

   pen on a touch screen device for energy management

   Udfordringer

   Skab forbrugerfleksibilitet

   Stigningen i distribueret produktion. Klima- og energipolitiske mål. Driftstab på traditionelle kraftværker. Disse tendenser skaber store forandringer i kraftværkernes forretningsmodeller. I dag skal de være mere fleksible for at øge ydeevnen. Efterspørgselsrespons er en økonomisk og passende reaktion på disse udfordringer.

   • Løsning

    Ud over at vedligeholde energinettets pålidelighed, er efterspørgselsrespons af stor værdi for alle kraftværkers interessenter. Det håndterer forskellige behov – fra mindskning af manglende balance i omkostninger og frigørelse af aktive til forbedring af belastningsfaktoren for produktionsaktiver. Ved at implementere efterspørgselsprogrammer kan kraftværkers nedsætte forbrugernes el-regninger og tilbyde deres kunder nye energitjenester.
   • Vigtige fakta

    Som udbyder af løsninger til efterspørgselsrespons tilbyder vi markedsdesign, kundetilmelding, informationsteknologi (herunder system til styring af efterspørgselsrespons) og efterspørgselsresponsdrift, inklusive komplette efterspørgselsresponsservices på vegne af et forsyningsselskab.
   • Vores fordel

    • Erfaring som en anerkendt operatør af efterspørgselsrespons
    • Teknologi i verdensklasse og et åbent ADR-certificeret produkt
    • Førende i Europa med 1500 MW allerede under administration