Velkommen til Schneider Electrics website

Velkommen til vores website

Du kan vælge et andet land for at se tilgængelige produkter, eller du kan gå til vores globale website for at se virksomhedsoplysninger.

Vælg et andet land eller område

  • Electric utility substation at sunrise, electric power distribution, electric utilities.
   Økonomiske transformer-løsninger med effektiv ydeevne og uovertrufne kapaciteter.

   MV transformere

   Økonomiske transformer-løsninger med effektiv ydeevne og uovertrufne kapaciteter.

   Mand inspicerer metalslanger, mineralopberedning

   Udfordringer

   I takt med at energiomkostningerne stiger, stiger behovet for transformere med høj energioptimering og tilgængelighed. Regulatorisk pres er med til at skubbe udviklingen, hen imod mere miljøvenligt udstyr, hvilket, gør, at beregningen af den samlede omkostning ved ejerskabet bliver vital.
   • Løsninger

    Vi producerer oliefyldte distributiontr, tør-transformere, transformere med Amorfkerneteknologi, specialfremstillede transformere og smarte transformere, for at kunne opfylde forskellige kundekrav.
   • Værditilbud

    Under hensyntagen til de seneste globale standarder, tilbyder vi avancerede transformere, som er yderst kompakte og alligevel fleksible i designet. De er egnede til indendørs og udendørs applikationer med meget lave tab.
   • Differentiation

    Med mere end 50 års erfaring og en stor industriel, global platform sikrer Schneider Electrics alsidighed og fleksibilitet, at I modtager en transformer, som opfylder jeres behov.
   Solnedgang bag distributionsstation

   Opdag vores transformertilbud

   Total omkostning ved ejerskab (TCO) kalkulationen er en nøgle til at inddrage driftsomkostninger, når der købes en ny transformer og i endnu højere grad, når to forskellige løsninger skal sammenlignes. TCO inkluderer købs-, drifts- og vedligeholdelsesomkostninger. Som global specialist i energistyring vil Schneider Electric understøtte jer, ved at levere en fuldt kompatibel transformer, med et attraktivt TCO.