Velkommen til Schneider Electrics website

Velkommen til vores website

Du kan vælge et andet land for at se tilgængelige produkter, eller du kan gå til vores globale website for at se virksomhedsoplysninger.

Vælg et andet land eller område

  • Default Alternative Text

   Titanium - Løsning til smart målings-infrastruktur

   light shining through a bundle of fiberoptic cables

   Udfordringer

   Kraftværker står over for øget operationel kompleksitet og pres for at bruge eksisterende kilder til ledningsnet-information. De er nødt til at maksimere deres viden om alle netværksniveauer. Avancerede målingsinfrastrukturer (AMI'er) giver dem evnen til af få og analysere målerdata fra nettets slutpunkter. Dette sætter kraftværker i stand til at køre innovative programmer til efterspørgselsstyring og engagere kunder i en mere effektiv brug af elektricitet.

    

   En komplet, integreret løsning

   Titanium en komplet integreret virksomhedsløsning
   • Løsninger

    Titanium er et komplet sæt af avancerede målingsløsninger, specifikt designet til at opfylde alle målingskrav, som et kraftværk kan have brug for:

    • Udnyttelse:  Planlæg, og følg op for at minimere lager under udførelse, optimere arbejdsstyrken og garantere succesrig udnyttelse
    • Vedligeholdelse:  Værktøjer til smarte analyser og ticketing-teknologi kapaciteter med interface til styringssystemer til arbejdsordrer.
    • Drift:  Avancerede ad-hoc værktøjer til at indsamle smarte målingsinformationer på pålidelig, planlagt basis og til fjernbetjening for således at forbedre cash-to-meter processen.
   • Nøglekendsgerninger

    De mest avancerede tjenester: Analyse af eksisterende målingsprocesser til at rumme nye teknologier, opfølgning af infrastruktur-udnyttelse og daglig drift og vedligeholdelse til at garantere leveringen af kritisk målingsinformation.

    De mest avancerede værktøjer: Støtter modtagelsen af smarte målingstjenester, får mest muligt ud af de aktuelle informationsteknologier med henblik på at levere et sæt avancerede værktøjer, som garanterer pålidelig AMI-udnyttelse og drift, som omfatter smarte driftsmålings-teknologier i blot én løsning.
   • Primære fordele

    De nyeste teknologier: Ved brug af de mest avancerede IT-teknologier leveres en fuldstændig, cloud-baseret arkitektur, som nemt kan udvides fra hundrede af tusinder til mere end 13 millioner enheder.

    Cybersikkerhed: Følger de mest krævende principper for cybersikkerhed, hvorefter beskyttelse af privatlivet er en nøglefaktor, og krypterer hver eneste information, inklusive måleaflæsninger, sikkerhedsadgangskoder og certifikater.

    Pålidelig drift: Ydeevne i henhold til de højeste og mest krævende tjenesteniveau-aftaler for levering af målingsinformation. Det perfekte match mellem de mest avancerede og pålidelige drifts- og informationsteknologier.

   Fordele

   • tekniker ser på en smart måleropsætning

    Effektiv lancering. Planlæg, og følg op på jeres AMI ibrugtagning for at realisere jeres planlægning, samtidig med at I minimerer jeres behov for lager under udførelse.

   • en computerskærm viser smart målingssoftware

    Effektiv drift. Hold smart målings-infrastruktur kørende ved at detektere underpræsterende enheder og fikse disse med det integrerede OTRS.

   • en el-måler til smart måling

    Målings-agnostisk platform. Understøt forskellige målingsteknologier i det samme driftsmiljø.

   • tekniker med bærbar computer ved et kraftværk

    Effektive tjenester. Levér målings-tjenester i henhold til forretningslogik og behov til de højeste præstationsrater.