Velkommen til Schneider Electrics website

Velkommen til vores website

Du kan vælge et andet land for at se tilgængelige produkter, eller du kan gå til vores globale website for at se virksomhedsoplysninger.

Vælg et andet land eller område

  • Engineer with digital tablet standing in front of solar panels, energy management.

   Løsninger til solenergi

   Solenergi-facilitet

   Udfordringer

   I det nye solcellemarked, hvor leverandører kommer og går, er kunder nødt til at kunne regne med en pålidelig partner til deres solcelleinstallationer; særlig i forhold til den mest kritiske del - den elektriske konverteringskæde.
   • Løsninger

    Schneider Electric tilbyder en komplet løsning til solenergi konverteringskæden, herunder elektrisk distribution, overvågning og teknisk support.
   • Fordele

    En partner du kan stole på, leverer de bedste integrerede løsninger og yder førsteklasses teknisk support over hele verden. Vores produkter er designet og bygget efter de højeste standarder og er specielt udviklet til at opfylde de krav, jeres installation stiller.
   • Forskellen

    Med mere end 178 års global førerposition på teknologiområdet for strøm- og el-distribution, har vi et komplet udvalg af solcelleløsninger til enhver installationsstørrelse.
   Solcellepanel foran byens skyline

   PV Kraftværk Løsning

   Vi tilbyder komplette teknologiske kratværksløsninger til både centraliserede og decentraliserede installationer, hvilket inkluderer PV integration og tilslutning, strømkonvertering, distribution, overvågning og teknisk support.