Velkommen til Schneider Electrics website

Velkommen til vores website

Du kan vælge et andet land for at se tilgængelige produkter, eller du kan gå til vores globale website for at se virksomhedsoplysninger.

Vælg et andet land eller område

  • A nurse smiling at the camera as she washes her hands before surgery in hospital, healthcare solutions.

   Prisma Medical

   Two medical personnels in surgery, healthcare solutions, patient safety, green hospital.

   Udfordringer

   Pålidelig elforsyning er afgørende for en operationsstue. Strømsvigt eller en kraftig kortslutning kan have dødelige følger for patienterne. Sundhedspersonalet skal fokusere på kirurgien og ikke bekymre sig om problemer med udstyr eller infrastruktur.
   Hvis der opstår en hændelse, er der brug for omfattende information med komplet sporbarhed for hændelsen for at kunne minimere ansvaret og reducere risikoen for, at en lignende hændelse opstår igen.
   • Løsningsoversigt

    Løsningen Prisma Medical fra Schneider Electric tilbyder sikker eldistribution, som kan forbedre effektiviteten i operationsstuen. Den giver høj forsyningssikkerhed i overensstemmelse med nye standarder, så man kan opnå en mere sikker og isoleret elforsyning til operationsstuen.  Både design og produkter er fuldt ud i overensstemmelse med kravene til operationsstuer og er grundigt testet for at sikre høj pålidelighed.

    Løsningen informerer vedligeholdelses- og fagpersonalet i realtid i tilfælde af en elektrisk fejl på operationsstuen. Den overvåger også miljøet i operationsstuen, registrerer alle miljøhændelser og data og kan levere brugertilpassede rapporter for sporbarhed i forbindelse med hændelser.

    Løsningen leverer kritisk information til den rigtige person på det rigtige tidspunkt og er derfor uvurderlig i forbindelse med situationer omkring kontinuitet og systemgenoprettelse, så man kan minimere afbrydelserne og forvirringen. Tilbuddet omfatter en elforsyningstavle, et IT-system med en skilletransformer og isolationsovervågning, en automatisk sikkerhedsstrømkilde samt en UPS med valgfri HRP og integration med bygningsstyringssystemet (BMS).

   • Vigtige fordele

    Løsningen Prisma Medical hjælper med at forbedre den generelle patientsikkerhed ved at sørge for forsyningssikkerhed i operationsstuer.

   • Om os

    Schneider Electric er global specialist inden for energistyring og automation og en hovedaktør inden for byggeri med dyb ekspertise i forsyningsløsninger. Vi tilbyder en lang række løsninger til sundhedsvæsenet til bygningsstyring, strømstyring, sikkerhed og IT. Som komplet system- og serviceleverandør kan vi bidrage til at sikre maksimal effektivitet for hospitalet gennem hele dets levetid.

   Fordele

   • Kirurger i operationsstue på grønt hospital, patientsikkerhed, sundhedsløsninger.
    • 100 % sporbarhed for el- og miljøhændelser så risikoen for retslige følger minimeres
   • Kvindelig læge i kittel med pandelampe under operation på grønt hospital, patientsikkerhed, sundhedsløsninger.
    • 99,9998 % pålidelighed for strømforsyningen til operationsstuen