• Default Alternative Text

  Intelligente byer - Smart Cities

  Fremtiden tilhører intelligente, tilsluttede byer. Vores løsninger på energi- og infrastrukturområdet hjælper urbane centre med at blive mere intelligente og grønnere i dag.

  Se video Læs whitepaper
  Trafikprop på motorvej under en snestorm i Midtvesten.

  Udfordringer

  Byer er udfordrede af hurtig populationsvækst, høje forventninger fra borgerne og i mange tilfælde strenge budgetbegrænsninger. For at tilfredsstille og fastholde talentfulde borgere og tiltrække job og investeringer har byer brug for at blive mere intelligente ved at bruge teknologi til at blive mere effektive, bæredygtige og bedre at bo i.

  Fakta

  • Blåt jordikon Om bare 35 år vil 66% af verdens befolkning bo i byer.
  • Blåt energiikon Byer udgør bare 2% af verdens overflade, men forbruger 75% af de globale energiressourcer.
  • Blåt partnerikon Forbindelsespunktet for de 20 milliarder projekterede IoT-enheder er i vores byer.
  • Blåt graf op-ikon I løbet af de næste 40 år er det nødvendigt, at vi skaffer lige så meget urban kapacitet, som i de seneste 4.000 år.
  • Blåt lyn-ikon Byer står over for et stigende antal sikkerhedsmæssige og vejrrelaterede trusler i de næste 100 år.
  • Ikon for blåt blad Byer står for 80% af verdens CO2-emissioner.

  Hvorfor samarbejde med Schneider Electric

  • Smart by ikon Vi leverer intelligente byer gennem samarbejde Vi gør byer mere effektive, attraktive og bæredygtige. Opnå op til 30 % besparelser på energiforbruget gennem vores energibesparende løsninger og services. Gør byerne bedre at leve i med mindre trængsel og udledning. Driv bæredygtigheden frem med resultatsynlighed på tværs af alle byens afdelinger, services og forsyninger for at reducere vand- og energiforbruget.
  • Ikon for håndtryk Vores 5-trins tilgang Vi forandrer den måde byer bliver designet, bygget, administreret og fornyet, gennem: løsninger på byernes umiddelbare udfordringer, integration for øget effektivitet, samarbejde for at få det til at ske, innovation til at forandre vores verden.
  • Intelligente byer: Strategisk fokus på real-time kontrolsystemer for infrastruktur

   Dette whitepaper undersøger vigtigheden af en strategisk indgangsvinkel til real-time platforme og fleksible driftsteams. Det hjælper til at reducere omkostninger, dæmpe bemandingskriser og giver basis for en mere modstandsdygtig og effektiv by.

   Læs historien
   software industrial, man touching screen that is showcasing data drawings
  • Nutidens indsatser på energiområdet: Schneider Electrics svar

   Schneider Electric håndterer nutidens megatrends: urbanisering, industrialisering og digitalisering gennem innovativ teknologi, som medfører energioptimering, bæredygtighed og automation.

  • Hjørnestenen i smart-city-konstruktionen: Urban effektivitet

   Intelligente byer starter med intelligente systemer. De byer, som klarer at gennemføre overgangen til »intelligent« er dem, som forbedrer deres kritiske systemer ved at kombinere en nedefra og op, systemcentreret tilgang med en oppefra og ned, datacentreret tilgang.

   Læs historien
   Default Alternative Text
  • Urban mobilitet i tidsalderen for intelligente byer

   Smart mobility - en transportinfrastruktur der er mere bæredygtig, intelligent og digital - er hjørnestenen i forhold til at opfylde løftet om intelligente byer.

   Læs historien
   Moving traffic in the city
  • Smart City kundecases

   Læs om vores mere end 250 projekter over hele verden!

   Læs kundecases
   Business people looking at energy efficiency plans, field service