Velkommen til Schneider Electrics website

Velkommen til vores website

Du kan vælge et andet land for at se tilgængelige produkter, eller du kan gå til vores globale website for at se virksomhedsoplysninger.

Vælg et andet land eller område

  • software industrial, man touching screen that is showcasing data drawings
   Intelligente integrationsløsninger og services til byer

   City-wide Management

   • Carson City, Nevada, USA

    For at nå sine mål skabte medarbejderne i Forvaltningen for Offentlige arbejder i Carson City en infrastruktur centreret omkring medarbejdernes kapaciteter og den bedst tilgængelige smart-city-teknologi fra Schneider Electric.

   • Boston, Massachusetts, USA

    Til støtte for Grenovate Boston initiativet planlægger byen at reducere energiforbruget med 80% ved 2050 gennem effektiviseringer og adfærdsændring samt ved at frembringe synlighed over hele byens energiforbrug.

    Få mere at vide
    Data Centers
    Standard alternativ tekst

    Udfordringer

    Driftsekspertise skal kombineres med informationsstyring i real tid for at forbedre urbane systemers effektivitet. Integrationen er et essentielt skridt mod det at blive »intelligent«.
    Luftfoto af Chicago Universitet, intelligent bygning.

    Vores City-wide Management løsninger

    Hvorfor arbejde med Schneider Electric?

    • Standard alternativ tekst Vi leverer intelligent integration Integration af drift og informationer optimerer yderligere den samlede by-effektivitet. Ved at etablere forbindelser mellem systemerne skabes de værktøjer, som er nødvendige for byer for at forbedre effektiviteten.
    • Standard alternativ tekst Komplekse løsninger på byers problemer. Vores teknologi løser nutidens umiddelbare udfordringer og mest presserende problemstillinger i byens grundlæggende elementer, gennem energi, vand og det bebyggede miljø.