Velkommen til Schneider Electrics website

Velkommen til vores website

Du kan vælge et andet land for at se tilgængelige produkter, eller du kan gå til vores globale website for at se virksomhedsoplysninger.

Vælg et andet land eller område

  • Aerial View Of Water Treatment Plant In Dekalb Illinois, water management.

   Vand og spildevand

   Virksomheder inden for afsaltning og spildevandsrensning leverer rent vand til lokalsamfund over hele verden. Vi hjælper dig med at gøre det sikkert og effektivt.

  • Kundereferencer og ressourcer Anglian Water: Holder tryk på vandet

   Anglian Water er den største vand- og spildevandsvirksomhed i England. Se, hvordan et integreret lækage- og trykstyringssystem hjælper dette forsyningsselskab med at reducere omkostninger til vandspild og overholde lovkrav.

  • Fritzens vandbehandlingsanlæg i Tyrol, Østrig: Nulenergi føres ud i livet

   Se hvordan procesoptimering forvandlede Fritzens spildevandsanlæg fra energiforbruger til en energiproducent med hjælp fra Schneider Electrics løsninger.

   Læs mere
   Default Alternative Text
  • Business case Afsaltningsanlæg i Sydney: Bruger én leverandør til alt inden for el, automation og energistyring

   Byen Sydneys afsaltningsanlæg har en kapacitet på 250 millioner liter pr. dag. Anlægget sparer ca. 1.500 MWh pr. måned takket være vores homogene processtyringssystem med direkte integration af komponenter og en helhedsorienteret tilgang.

   Læs mere
   Default Alternative Text
  • White paper Tre trin til nedbringelse af de samlede TCO (Total Cost of Ownership) i pumpesystemer

   Elektricitetsomkostningerne udgør en stigende andel af de samlede omkostninger (TCO) i industrielle pumpesystemer. Denne artikel forklarer, hvordan Schneider Electric kan hjælpe dig med at reducere den samlede TCO med en begrænset investering.

   Læs mere
   Hydro electric dam with grassland and hills, water management, energy efficiency.
   Vand siver ud fra en samling mellem to store rør, vandhåndtering.

   Udfordringer

   Schneider Electric leverer specifikke løsninger til vand- og spildevandsindustriens udfordringer, herunder: - Effektiv modernisering af ældre infrastruktur - Reduktion af energi- og driftsomkostninger - Håndtering af følgerne af øget regulering - Forbedret modstandskraft og reaktionsevne i nødsituationer - Indførelse af teknologi til håndtering af ændringer i arbejdsstyrken - Tager vare på offentlig sundhed og sikkerhed
   Billede i fugleperspektiv af vandbehandlingsanlæg og fabrikker, vandbehandling.

   Løsninger til vand og spildevand

   Spar op til 30 % energi over vandcyklussen